Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON

  Găseşte produse după

  Inaltime

  Plati sigure 100%

  Firma de incredere

  Filtre

  Tevi si fitinguri

  «1»

  Pentru instalatiile de apa din locuinte se utilizeaza frecvent tevi de cupru, deoarece acest material ofera rezistenta in timp si mai mult decat atat ofera beneficii antibacteriene. In magazinul nostru, Bricolaj Market, dispunem de tevi din cupru de diferite dimensiuni, in functie de necesitati. Pentru un mai bun randament, dar si pentru incastrarea in perete avem si optiunea tevilor din cupru izolate, care se pot utiliza spre exemplu in instalatiile pentru aparatele de aer conditionat.

  Tot in categoria noastra de tevi, va putem pune la dispozitie si conducte clasice din PPR. Acestea prezinta avantajul unei montari facile, in special cand vine vorba de capetele de teava sau fitinguri. Pe langa acest lucru sunt flexibile, dar in acelasi timp au avantajul rezistentei la caldura ridicata.

  Alte doua variante disponibile pe pagina noastra in aceasta categorie sunt tevile multistrat si cele PE-HD.

  Tevile multistrat se pot utiliza in special pentru incalzirea in pardoseala, deoarece sunt prevazute cu acea bariera de oxigen si impiedica pierderea caldurii. O caracteristica mai evidenta poate fi aceea de rezistenta la presiuni ridicate ale apei, dar sunt concepute si pentru a nu se deforma in cazul traficului pe pardoseala. Detalii in ceea ce priveste dimensiunile, dar si specificul fiecarui tip de teava se pot afla aici.

  Tevi (69)

  In urma alegerii unor tipuri de tevi pentru instalatii, acestea implica automat utilizarea conectorilor aferenti. In magazinul nostru, dispunem de o gama variata de fitinguri pentru diversele tipuri de instalatii.

  Fitingurile reprezinta elementele cu o importanta ridicata, indiferent de tipul de instalatie la care sunt folosite, deoarece sunt punctele prin care se poate intervIne cu usurinta in cazurile unor defectiuni neprevazute. Robinetii spre exemplu intra tot in aceasta categorie si pot ajuta instalatorii in efectuarea  reparatiilor prin oprirea apei sau a oricarei substante de pe tevi, in timp relativ scurt.

  Tevile din cupru se utilizeaza in special pentru instalatiile sistemelor de incalzire aparente, cuprul fiind un bun conductor de caldura si in acelasi timp nu se corodeaza si nici nu retine calcarul in cazul instalatiilor de apa. La Bricolaj Market dispunem de fitinguri de cupru pentru record sau tip cot de diferite dimensiuni si in functie de modelul de instalatie.

  Pentru alegerea tevilor multistrat, utilizate in special pentru incalzirea in pardoseala sau in instalatiile incastrate in perete, acestea imbina atat avantajele flexibilitatii PPR-ului, cat si rezistenta indelungata a metalului din cupru sau alama. Deoarece instalatiile in pardoseala pot fi mai pretentioase, sunt necesari conectori specifici de tipul acelor fitinguri multistrat de care dispunem in diverse dimensiuni si variante pe pagina oficiala a magazinului Bricolaj Market.

  Fitinguri (640)

  Produse noi

  Cele mai vândute produse