Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Prima pagină 0 PRODUSE

Scule si unelte

Se spune ca a locui la casa presupune munca in fiecare zi, mereu existand lucruri care se impun ca intretinere sau reparatie. Pregatiti mereu sa faceti fata acestor situatii, aveti nevoie de diverse scule de mana. De aceea, Bricolaj Market se dedica celor care au o astfel de preocupare. In gama noastra am adunat produse constand in scule si accesorii utile, de la lant pentru fierastrau si pana la masini de gaurit, eficiente in diverse activitati de amenajare a casei.

Polizoare, fierastraie sau bormasini sunt de asemenea produse ce se regasesc in catalogul de scule disponibil la Bricolaj Market. Ciocan demolator sau rotopercutor, fierastrau electric sau circular - toate sunt unelte ale celor care nu isi doresc sa depinda de cineva atunci cand se impun diverse schimbari in locuinta sau in gradina.

Taieri ale arborilor, toaletarea acestora, mici reparatii, montari de mobila, reparatie de gard sau multe alte situatii ce pot fi tinute sub control de orice barbat sunt activitati mai usor de realizat atunci cand exista si sculele necesare, la indemana. In gama noastra acestea sunt variate si au garantii de pana la 2 ani, fiind produse de marca Everpower. Astfel de dotari nu trebuie sa ramana doar un plan - bucurati-va de preturi echitabile la Bricolaj Market.

Filtre
«1»

Produse noi

Cele mai vândute produse