Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Preț

0Lei - 42138Lei

Putere motor

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Prima pagină 1339 PRODUSE

Casa si grădină

Intretinerea spatiilor verzi, a gradinilor este o adevarata provocare. Intelegem ca se impun masuri care sa faca din gradina un spatiu functional, optim si estetic. Bricolaj Market a adunat in categoria casa si gradina produse necesare in acest sen, sisteme de care oricine are nevoie. In clasa de pompe de gradina se regasesc modele pentru uz gospodaresc, de capacitati diferite. Dispunem de optiuni de pompe care sa asigure aspirarea apei, pentru a iriga sau in alte scopuri, precum si pompe care se dovedesc utile in a drena apa, in cazul unor inundatii. Oricare dintre acestea ar fi alegerea dorita, garantia produsului este inclusa in pretul pachetului.

Irigarea in schimb este cea care se impune ca fiind necesara nu doar pentru aspectul ingrijit al unui spatiu verde, ci mai ales pentru a intretine culturile. In acest sens, dispunem de sisteme si accesorii de irigat, variante avantajoase. Sistemul prin picurare, spre exemplu, este cel care asigura nivelul optim de apa, insa fara risipa. Eficienta acestui sistem il indica atat pentru culturile de sol, cat si cele din sere, cele restranse sau extinse.

Bricolaj Market poate oferi solutii complete pentru intretinerea gradinii, aici cei interesati regasind apometre de asemenea. Comercializam produse de la branduri renumite ca Grundfos, Elpumps, Gobe, printre altii.

Filtre
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»