Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Radiatoare si ventiloconvectoare

In domeniul temperaturii ambientale optime dintr-o locuinta, Bricolaj Market dispune de articole ce pot imbunatati confortul termic din diferite incaperi.

In categoria de radiatoare ce se poate vizualiza pe pagina noastra principala, se pot regasi produse precum radiatoare si ventiloconvectoare in functie specificul locului unde sunt amplasate.

Clasicele calorifere sau radiatoare cum sunt denumite tehnic se pot imparti in functie de materialul din care sunt fabricate sau conform locului de amplasare. Spre exemplu dispunem de radiatoare din otel, aluminiu specifice dormitoarelor, sufrageriilor sau bailor si radiatoare speciale pentru baie.

Tot in aceasta categorie se regasesc si radiatoarele electrice, utile in cazul in care nu dispuneti de un sistem de incalzire bazat pe un agent termic sau doriti o imbunatatire suplimentara a temperaturii ambientale.

Ventiloconvectoarele functioneaza pe un principiul superior, fiind utile atat pentru incalzire, cat si pentru racire si au un alt mod de operare. Acestea, spre deosebire de caloriferele clasice, aspira aerul din incapere si il filtreaza astfel incat il dispune spre racire sau incalzire, pentru ca ulterior aerul cald sau rece sa fie pompat in incapere.

Utilizarea unui astfel de sistem cu ventiloconvectoare se poate preta in special in zonele intens circulate sau in birourile cu multi angajati, deoarece se produce si acea circulatie a aerului ce ofera confortul necesar, similar aerisirii incaperii.

Modele pentru aceasta solutie de incalzire sau racire a incaperilor se regasesc pe site-ul nostru, impreuna cu detalii tehnice aferente.

Filtre
«1»

Produse noi

Cele mai vândute produse