Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON

  Găseşte produse după

  Inaltime

  Plati sigure 100%

  Firma de incredere

  Prima paginăIncalzireTermostate si controlere
  Filtre

  Termostate si controlere

  «1»

  Echilibrul ideal privind confortul termic din locuinte si spatii diverse poate fi obtinut cu ajutorul unor termostate corespunzatoare, respective a unor controlere potrivite.

  Sunt echipamente special concepute pentru a duce confortul termic la un alt nivel si au devenit indispensabile intr-o lume care tinteste spre o locuinta perfecta. Bricolaj Market recomanda aceste componente elementare ca o completare eficienta a sistemelor de incalzire moderne, ce se doresc a atinge performante inalte.

  Comanda functionarea sistemului de incalzire din dotarea spatiului detinut, deci oricine se poate bucura de comoditate si luxul unui trai lipsit de griji. Termostatele se pot utiliza atat in aplicatiile de incalzire, cat si a celor de racire. Gasiti in categoria de termostate si controlere o varietate de modele dintre care puteti alege. Descoperiti la Bricolaj Market termostate produse de branduri consacrate precum Salus, Herz Armaturen, Honeywell si altele. De asemenea din gama de controlere puteti alege produse de la nume precum Ferolli, dar si ale altor producatori.

  Beneficiati de calitate si durabilitate, intrucat in functie de produsele achizitionate oferim garantie. In aceeasi categorie va stam la dispozitie cu piese si accesorii diverse care sa asigure o functionare optima a sistemelor de incalzire, respective a termostatelor si a controlerelor pe care le regasiti la Bricolaj Market.

  Cap termostatic M30x1.5 HONEYWELL THERA-20


  Capul termostat cu senzor cu lichid este destinat controlului individual al temperaturii din camere în care sursele de încălzire sunt radiatoare sau convectoare echipate cu robinet termostatic.


  Garantie: 2 ani

   

  Preț29.99Lei

  In Stoc

  Cantitate:
  Pagina 1 din 1
  «1»

  Produse noi

  Cele mai vândute produse