Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON

  Găseşte produse după

  Inaltime

  Plati sigure 100%

  Firma de incredere

  Filtre

  Incalzire

  «1»

  Din randul sistemelor de incalzire pentru orice tip de locuinta - apartament sau casa – nu lipsesc centralele, preferate pentru randamentul lor si pentru ca pot acoperi necesarul de caldura si asigurare de apa calda. Bricolaj Market aduce in atentia celor interesati o serie de tipuri de centrale convenabile. Aici se vor gasi centrale termice sau electrice, printre cele mai populare sisteme dedicate locuintelor si nu numai.

  In functie de spatiu, de suprafata ce trebuie incalzita, in functie de combustibil si intretinerea pe termen lung, consumatorul alege in consecinta. Pentru cei care locuiesc la casa si spatiul permite instalarea unei centrale in camera tehnica se poate opta pentru acele sisteme cu alimentare pe baza de masa lemnoasa.

  In catalogul de oferte, Bricolaj Market include de asemenea cazane pe lemne, din fonta sau otel, cele cu alimentare de tip peleti, precum si cele cu gazeificare. Sunt produse de branduri de renume, cu recunoastere a calitatii privind modul de functionare, dar si durata lunga de viata - Biodom, Ferroli, Atmos, Viadrus si multe altele. Fiecare sistem are mentionate detalii tehnice, iar pentru o alegere cat mai precisa, in rapor cu nevoile fiecarui utilizator, Bricolaj Market ofera consiliere tehnica.

  Centralele si cazanele au garantie de pana la 5 ani.

  Centrale şi cazane (248)

  In domeniul temperaturii ambientale optime dintr-o locuinta, Bricolaj Market dispune de articole ce pot imbunatati confortul termic din diferite incaperi.

  In categoria de radiatoare ce se poate vizualiza pe pagina noastra principala, se pot regasi produse precum radiatoare si ventiloconvectoare in functie specificul locului unde sunt amplasate.

  Clasicele calorifere sau radiatoare cum sunt denumite tehnic se pot imparti in functie de materialul din care sunt fabricate sau conform locului de amplasare. Spre exemplu dispunem de radiatoare din otel, aluminiu specifice dormitoarelor, sufrageriilor sau bailor si radiatoare speciale pentru baie.

  Tot in aceasta categorie se regasesc si radiatoarele electrice, utile in cazul in care nu dispuneti de un sistem de incalzire bazat pe un agent termic sau doriti o imbunatatire suplimentara a temperaturii ambientale.

  Ventiloconvectoarele functioneaza pe un principiul superior, fiind utile atat pentru incalzire, cat si pentru racire si au un alt mod de operare. Acestea, spre deosebire de caloriferele clasice, aspira aerul din incapere si il filtreaza astfel incat il dispune spre racire sau incalzire, pentru ca ulterior aerul cald sau rece sa fie pompat in incapere.

  Utilizarea unui astfel de sistem cu ventiloconvectoare se poate preta in special in zonele intens circulate sau in birourile cu multi angajati, deoarece se produce si acea circulatie a aerului ce ofera confortul necesar, similar aerisirii incaperii.

  Modele pentru aceasta solutie de incalzire sau racire a incaperilor se regasesc pe site-ul nostru, impreuna cu detalii tehnice aferente.

  Radiatoare si ventiloconvectoare (237)

  Apa calda, dar si sistemele de incalzire reprezinta doua dintre cele mai importante elemente in ceea ce priveste confortul dintr-o locuinta.

  Echipa noastra de la Bricolaj Market este orientata spre aspectele ce tin de constructia unui camin confortabil, functional si accesibil.

  Nota finala a unei locuinte poate fi data de confortul termic si accesul la apa calda, de aceea produsele noastre din categoria boilere si rezervoare de acumulare fac aportul unei game variate de necesitati, in functie de spatiul incalzit sau numarul de persoane preconizate sa le utilizeze.

  Un exemplu atunci cand vine vorba de rezervoare de acumulare  poate fi reprezentat de rezervor de acumulare Puffere Celsius 1000 0HE prezent in portofoliul nostru. Acesta are un volum de 1000 l, este confectionat din tabla de otel de 3 mm si poate fi amplasat in camere tehnice sau alte camere. O conditie esentiala este aceea ca trebuie pozitionat pe o placa de beton de minim 10 cm.

  In categoria boilere, se pot regasi atat articole pe sistemul electric, cat si termoelectrice, in functie de necesitati. Acestea variaza in functie de volumul de apa incalzit, dar si ca dimensiune. Specialistii nostri recomanda alegerea dimensiunii boilerului si in functie de numarul de personane vizate sa consume apa calda. Detaliile in ceea ce priveste consumul de curent si alte caracteristici le puteti vizualiza aici.

  Boilere si Rezervoare de acumulare (147)

  Punem la dispozitie o gama variata de pompe de circulatie pentru consumatorii de energie, special concepute pentru a asigura economii privind energia, dar totodata pentru a aduce contributia necesara privind protectia mediului inconjurator.

  Modelele disponibile la Bricolaj Market satisfac cerintele impuse obligatoriu privind functionarea lor si nivelul de siguranta atribuit beneficiarilor. Energia consumata de produsele pe care le propunem este reprezentata de o cantitate insemnat redusa, motiv pentru care un public tot mai larg alege aceasta alternativa in detrimentul metodelor traditionale cunoscute.

  Inspira incredere intrucat sunt produse de branduri consacrate precum Blautech, Ferolli sau Grundfos. Produsele pe care le comercializam vin insotite de garantie, documentul ce le atesta calitatea si intaresc increderea publicului.

  In functie de modelul ales, avantaje la utilizare sunt eficienta si promptitudinea cu care vehiculeaza agentul termic din instalatiile de incalzire, panouri solare sau apa calda menajera. Produsele sunt disponibile la preturi competitive, reprezentand un enorm salt tehnologic datorita consumului de energie redus pe care il asigura prin eficienta crescuta cu care functioneaza. Prin raportare la caracteristicile tehnice pe care le are pompa circulatie pe care doriti sa o inlocuiti sau prin raportare la nevoile locuintei, gasiti la Bricolaj Market solutii sigure si durabile, pompe de circulatie complexe, ce vin alaturi de garantia calitatii.

  Pompe de circulatie (138)

  Echilibrul ideal privind confortul termic din locuinte si spatii diverse poate fi obtinut cu ajutorul unor termostate corespunzatoare, respective a unor controlere potrivite.

  Sunt echipamente special concepute pentru a duce confortul termic la un alt nivel si au devenit indispensabile intr-o lume care tinteste spre o locuinta perfecta. Bricolaj Market recomanda aceste componente elementare ca o completare eficienta a sistemelor de incalzire moderne, ce se doresc a atinge performante inalte.

  Comanda functionarea sistemului de incalzire din dotarea spatiului detinut, deci oricine se poate bucura de comoditate si luxul unui trai lipsit de griji. Termostatele se pot utiliza atat in aplicatiile de incalzire, cat si a celor de racire. Gasiti in categoria de termostate si controlere o varietate de modele dintre care puteti alege. Descoperiti la Bricolaj Market termostate produse de branduri consacrate precum Salus, Herz Armaturen, Honeywell si altele. De asemenea din gama de controlere puteti alege produse de la nume precum Ferolli, dar si ale altor producatori.

  Beneficiati de calitate si durabilitate, intrucat in functie de produsele achizitionate oferim garantie. In aceeasi categorie va stam la dispozitie cu piese si accesorii diverse care sa asigure o functionare optima a sistemelor de incalzire, respective a termostatelor si a controlerelor pe care le regasiti la Bricolaj Market.

  Termostate si controlere (132)

  Magazinul nostru dispune de o gama bogata de vase de expansiune, ACM sau pentru incalzire, dupa necesitate. Recomandam utilizarea unui astfel de sistem ce permite reglarea presiunii din sistemul sanitar sau de incalzire, pentru a o pastra in limite normale.

  Categoria se adreseaza publicului larg, diverse tipuri de vase de expansiune fiind necesare pentru a produce apa calda sau pentru incalzire. Se folosesc, spre exemplu, in varii sisteme de alimentare cu apa cu hidrofoare, in sisteme solare sau sisteme de incalzire cu centrale termice.

  Puteti lua deciziile potrivite privind presiunea vasului de expansiune cu ajutorul specialistilor Bricolaj Market, prin asistenta oferita clientilor.

  Ferolli, ZILMET, GOLE sunt principalii producatori ale caror produse le regasiti in portofoliul magazinului.  Va punem la dispozitie vase de expansiune verticale, cu membrana fixa, extraplate, plate, rotunde simple sau cu suport, de diverse capacitati.

  Fiecare produs comercializat in magazinul Bricolaj Market in aceasta categorie vine insotit de garantie. In functie de nevoi, stam la dispozitia clientilor cu recomandari si informatii suplimentare, astfel ca alegerea vasului de expansiune sa fie confom cu cerintele ce se impun.

  Vase de expansiune (79)

  Produse noi