Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON
  Prima pagină Scule si unelteAutoDetergent Auto Wash 5L Ruris

  Detergent Auto Wash 5L Ruris

  • Producător:
  • Cod:
   wash20215l
  • Greutate:
   5.000 Kg

  Comandă rapidă

  Completează cele 3 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
  Preț79.00Lei
  • Brand:
   Ruris

  In Stoc

  Cantitate:+-

  Livrare estimata

  începe la 27.00Lei
  detergent-auto-ruris-wash-5l

  Descriere detaliată

   

  Auto Wash este un detergent activ cu o formulă concentrată – diluție 1:4 –, care produce o spumă densă atrăgând grăsimile şi praful şi lăsând suprafeţele curate, fără pete. Prezintă o acţiune specială de dizolvare a murdăriei acumulate care efectiv se topeşte la întâlnirea cu detergentul.

   

  Poate fi ideal pentru curăţarea fără perie sau burete a autoturismelor, motocicletelor, camioanelor şi a altor elemente murdare, putând fi folosit atât alături de aparatele de curățat cu înaltă presiune, cât și în spălarea manuală, în spălătoriile profesionale sau chiar în curtea casei tale.

   

  Acționează și degresează multiple suprafețe curățând depunerile de ulei, grăsimi, fum, insecte, inclusiv motoarele termice, conferind luciu suprafeţelor vopsite, metalizate, din plastic şi cauciuc fără a produce daune componentelor acestora.

   

  Conţine inhibitori de coroziune pentru a proteja componentele cu care intră în contact.

   

  Este un detergent delicat cu mediul înconjurător, substanțele conţinute în produs sunt biodegradabile conform criteriilor OCDE.

  Specificații

  • Brand:
   Ruris

  Comentarii

  Produse conexe

  Livrare

  Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

  • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

   

   

  • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Urgent Cargus, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru.

   Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta.

  Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta.

   

    

   

   

  Vă mulțumim.

   Produse noi

   Cele mai vândute produse

   Mărci