Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Preț

9Lei - 2499Lei

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Tevi

  Pentru instalatiile de apa din locuinte se utilizeaza frecvent tevi de cupru, deoarece acest material ofera rezistenta in timp si mai mult decat atat ofera beneficii antibacteriene. In magazinul nostru, Bricolaj Market, dispunem de tevi din cupru de diferite dimensiuni, in functie de necesitati. Pentru un mai bun randament, dar si pentru incastrarea in perete avem si optiunea tevilor din cupru izolate, care se pot utiliza spre exemplu in instalatiile pentru aparatele de aer conditionat.

 

  Tot in categoria noastra de tevi, va putem pune la dispozitie si conducte clasice din PPR. Acestea prezinta avantajul unei montari facile, in special cand vine vorba de capetele de teava sau fitinguri. Pe langa acest lucru sunt flexibile, dar in acelasi timp au avantajul rezistentei la caldura ridicata.

 

  Alte doua variante disponibile pe pagina noastra in aceasta categorie sunt tevile multistrat si cele PE-HD.

 

  Tevile multistrat se pot utiliza in special pentru incalzirea in pardoseala, deoarece sunt prevazute cu acea bariera de oxigen si impiedica pierderea caldurii. O caracteristica mai evidenta poate fi aceea de rezistenta la presiuni ridicate ale apei, dar sunt concepute si pentru a nu se deforma in cazul traficului pe pardoseala. Detalii in ceea ce priveste dimensiunile, dar si specificul fiecarui tip de teava se pot afla aici.

Filtre
«1 2»
Pagina 1 din 2
«1 2»

Produse noi

Cele mai vândute produse