Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Prima pagină 0 PRODUSE

Energie Verde

In ultimul timp se opteaza tot mai des pentru sursele de energie alternative. Una dintre cele mai vizate este energia solara. Panourile solare se impart in doua categorii in functie de utilizare. Exista o categorie de panouri fotovoltaice utilizate pentru curent electric si o a doua categorie de panouri solare termice folosita pentru incalzirea apei menajere.

Panourile solare termice se regasesc in cele mai multe dintre optiuni, deoarece sunt usor de montat si de utilizat. In magazinul nostru Bricolaj Market dispunem de modele variate in ceea ce priveste aceasta categorie. Astfel, la noi puteti gasi panouri solare de tipul celor cu tuburi vidate sau plane, in functie de necesitati.

In cadrul magazinului nostru, panourile solare pentru incalzirea apei de tip cu tuburi vidate se regasesc in tipurile presurizate sau nepresurizate. Atunci cand achizitionati un astfel de sistem puteti sa va orientati de pe pagina noastra asupra cantitatii de apa incalzita, dar si a numarului de persoane care urmeaza sa utilizeze apa calda.

Cu privire la sistemul presurizat sau nu, echipa noastra va recomanda sa faceti o analiza asupra pantei de cadere a apei.

Panourile solare plane se deosebesc de cele prezentate anterior in special in ceea ce priveste design-ul. Astfel, aceste panouri solare completeaza acoperisul fara a iesi in evidenta. Mai multe detalii si informatii cu privire la datele tehnice a fiecarui sistem de panouri solare in parte puteti sa le vizualizati pe pagina noastra oficiala aici.

Panouri solare presurizate si nepresurizate din inox de la Bricolaj Market ► Cele mai bune preturi ► Transport gratuit cu verificare ► Plata in rate ► Asistenta tehnica 

Produse noi

Cele mai vândute produse