Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Preț

1413Lei - 2931Lei

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Panouri solare nepresurizate

Panourile solare nepresurizate pentru apa calda menajera sunt cele mai accesibile si eficiente solutii pentru a incalzi apa. Sistemele se bazeaza pe radiatia solara captata prin tuburile vidate. Apa ajunge in aceste sisteme si este incalzita in mod direct si eficient de razele soarelui, apoi este inmagazinta in boilerul izolat situat in partea superioara a acestui sistem solar nepresurizat.
In cadrul magazinului bricolajmarket.ro  pe langa sisteme moderne de incalzire gasiti cele mai bune panouri apa calda nepresurizate din otel inoxidabil sau sisteme mixte otel inoxidabil si tabla galvanizata la exterior. Gama de preturi foarte accesibila poate satisface toate buzunarele de la cele mai ieftine la cele mai complexe panouri solare.
In cadrul magazinului Bricolaj Market sau telefonic, puteti beneficia de consultanta gratuita pentru a alege cel mai bun panou solar apa calda. Montarea panourilor solare nepresurizate se realizeaza atat de catre un instalator autorizat cat si de Dumneavoastra. Acestea se pot instala in special pe acoperisul casei, pe partea orientata catre sud preferabil astfel incat sa capteze razele soarelui pe toata durata zilei.

Filtre
«1 2»
Pagina 1 din 2
«1 2»

Produse noi