Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON
  Prima pagină Energie VerdePanouri solare nepresurizatePanou solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apa calda menajera cu rezervor otel inoxidabil nepresurizat 150 l Heiztech

  Panou solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apa calda menajera cu rezervor otel inoxidabil nepresurizat 150 l Heiztech


  Continut apa : 150 litri

  Nr. tuburi: 15

  Flotor inclus

  Confectionat otel inoxidabil


  Garantie 36 luni ! 


   

  • Producător:
  • Cod:
   SD-T-S-15
  • Greutate:
   80.000 Kg

  Comandă rapidă

  Completează cele 3 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
  Preț1,349.00Lei
  • Brand:
   Heiztech

  În stoc

  Cantitate:+-
  panou-solar-nepresurizat-apa-calda-inox-150-litri
  panou-solar-nepresurizat-apa-calda-inox-150-litri
  panou-solar-nepresurizat-apa-calda-inox-150-litri
  panou-solar-nepresurizat-apa-calda-inox-150-litri
  panou-solar-nepresurizat-apa-calda-inox-150-litri
  panou-solar-nepresurizat-apa-calda-inox-150-litri

  Livrare

  Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

  • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

   

   

  • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Urgent Cargus, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru.

   Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta.

  Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta.

   

    

   

   

  Vă mulțumim.

  Specificații

  • Brand:
   Heiztech

  Comentarii

  Produse conexe

  Descriere detaliată


   

  Descriere

   

  Panou solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apă caldă menajeră cu rezervor oțel inoxidabil nepresurizat 150 litri HeizTech este destinat încălzirii apei calde menajere și se bazează prin principiului de termosifon pe circulația naturala a apei între tuburile vidate și rezervorul de apă, cauzată de diferența de densitate între apa rece și cea caldă. În colectorul solar se realizează un circuit de jos în sus, prin care masa de apa caldă încălzită în tuburile vidate este înlocuită cu o masă echivalentă de apă rece. Pe măsura ce apa din tuburile vidate se încălzește, aceasta se ridica in mod natural in rezervor, in timp ce apa rece din rezervor curge in tuburile vidate.

   

  Caracteristica tubului vidat datorită stratului de absorbție selectiv, aplicat pe întreaga suprafață a tubului interior, este de capacitate de captare ridicată. Tubul este realizat din sticlă borosilicată de 3,3 mm grosime de transparență ridicată, este rezistent la frig și din punct de vedere chimic este stabil. Tubul are pereții dubli, între care se află vid la o presiune de ≤ 5 × 10-² Pa, cu rol de termoizolare. Datorită formei cilindrice și a amplasării tuburilor vidate, acestea pot capta razele solare în mod optim pe tot parcursul zilei.

   

  Rezervorul panoului solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apă caldă menajeră cu rezervor oțel inoxidabil nepresurizat 150 litri HeizTech pe exterior este din material oțel inoxidabil, iar în interior din inox folosită în industria alimentară. Este izolată cu spumă poliuretanica pentru o capacitate de stocare mare al apei calde menajere.

   


   

  Date tehnice

   

  Capacitate rezervor (l)
  150
  Numar tuburi
  15
  Înălţime (mm)
  1700
  Lăţime (mm)
  1270
  Adâncime (mm)
  1570
  Racord apă (inch)
  1/2
  Masă (kg)
  80
   Comanda si livrare

   Produse noi

   Cele mai vândute produse