Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Preț

36Lei - 2340Lei

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Pachet incalzire in pardoseala

Cum se calculeaza pretul unui sistem de incalzire in pardoseala?

Cu toate ca avantajele sistemelor de incalzire in pardoseala vin la pachet cu numeroase avantaje, cei mai multi ezita sa aleaga aceasta optiune, deoarece unul dintre dezavantaje sunt costurile initiale mari pentru materiale si montaj. Totusi, fiecare sistem difera ca pret in functie de anumiti factori ce vor fi prezentati in cele ce urmeaza.

Dimensiunea suprafetei

 

Este demn de mentionat faptul ca pretul final este calculat in functie de dimensiunea locuintei sau a camerei unde se doreste montarea acestui sistem de incalzire. Spre exemplu, costurile impuse pentru montarea elementelor intr-un spatiu mai mare este mai redus fata de incaperile mici, cu un spatiu restrans. Acest lucru poate parea ironic, dar un spatiu mic implica o dificultate ridicata, in timp ce o dimensiune mai mare a camerei ofera un loc optim de desfasurare a activitatii si implicit lucrarile sunt mai facile.

Materialele utilizate

 

Tipul de materiale este important. In functie de acestea se stabileste cate conexiuni trebuie efectuate si cati senzori necesita montarea corespunzatoare. In catalogul nostru Bricolaj Market se gasesc distribuitoare pentru sistemele de incalzire in pardoseala, precum si tevi speciale.

Un model de teava este Ferpipe Ferroli ce are proprietati termice si mecanice superioare. Prin urmare, conceptul este eficient atat pentru montare, cat si pentru proprietatile de a rezista in timp si de a asigura randament pe termen lung. Pretul tevilor si accesoriilor difera in functie de dimensiune, dar si de la un brand la altul. Este indicat sa fie ales criteriul calitatii. Costurile de inceput vor fi atenuate direct proportional cu eficienta si durabilitatea elementelor montate.

Elementele de automatizare

 

Acesta este un alt criteriu ce se adauga la pretul final al unui sistem de incalzire in pardoseala. Senzorii si termostatele care opresc si pornesc caldura automat se platesc separat, iar numarul acestora difera in functie de dimensiunile locuintei sau a spatiului unde este montata incalzirea in pardoseala.

Toate aceste criterii intra in calculul pretului final al sistemului de incalzire in pardoseala. Este un sistem pentru care montarea se realizeaza de catre specialisti si interventiile ulteriore pot crea mari neplaceri financiare. De aceea, echipa noastra de la Bricolaj Market recomanda achizitionarea unor produse calitative de la branduri consacrate pe aceasta nisa. Te invitam sa vizualizezi intreg catalogul pe bricolajmarket.ro in ceea ce priveste produsele pentru incalzirea in pardoseala si nu numai.

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»

Produse noi

Cele mai vândute produse