Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Preț

0Lei - 3100Lei

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Incalzire in pardoseala

O solutie ingenioasa de a beneficia de un confort termic sporit, incalzirea in pardoseala este o alternativa practica la metodele traditionale binecunoscute. Este ideala pentru spatiile locuibile, pentru locuinte, intrucat in cazul lor caldura se propaga de jos in sus, pe o suprafata extinsa. Dupa caz, un astfel de sistem foloseste electricitate sau agenti termici, indiferent de asta insa caldura fiind transmisa prin intermediul unor tevi, respectiv a unor cabluri prin sapa de beton din pardoseala.

Avantajele de care au parte cei care merg pe varianta incalzirii in pardoseala sunt pe toate planurile. Nu mai este necesara montarea caloriferelor care ocupa spatiu si pot influenta si estetica ambientului. Montarea componentelor diverse insa trebuie realizata de persoane cu experienta, pentru ca rezultatele sa fie de durata si la inaltimea asteptarilor.

Incalzirea in pardoseala, recomandari si solutii

Recomandam incalzirea in pardoseala si venim si cu solutii de calitate in intampinarea ta, in ideea ca lucrarea efectuata sa corespunda cu rigorile de confort. Conteaza tipul finisajului, intrucat fiecare prezinta coeficienti de incalzire diferiti. Difera prin rezistenta termica si randamentul oferit. Fiecare element folosit va avea impact si poate influenta functionarea.

In conditiile in care montezi deasupra o pardoseala din lemn, e necesar ca sistemul propriu zis de incalzire sa fie realizat responsabil pentru a nu influenta infatisarea lemnului. Variatiunile termice pot avea efect negativ asupra lor. Te poti orienta dupa o podea laminata, spre exemplu, dupa lemn masiv si parchet dublu stratificat. Umiditatea joaca un rol important in tot acest proces, iar ideal este ca suprafata de suport sa fie cu maximum 4% mai crescuta decat a lemnului. Trebuie sa ai in vedere ca o pardoseala acoperita cu covor sau mocheta poate avea un randament mai scazut pentru ca o izoleaza practic.

Pentru ca sistemul de incalzire in pardoseala sa iti aduca rezultatele termice dorite, trebuie sa alegi atent fiecare element de care va depinde acest fapt. Conteaza foarte mult sa folosesti tevi pentru incalzire in pardoseala de calitate, iar in acest sens te intampinam cu solutii variate in magazinul nostru. Astfel, poti comanda modele diverse, de dimensiuni variate, dupa necesitate de la Bricolaj Market: tevi cupru, tevi cupru izolate, tevi cupru protejate, tevi cupru colac etc. Te vei raporta vizavi de aceasta alegere la performanta pe care e necesar sa o indeplineasca tevile. Produsele furnizate de noi sunt intr-un excelent raport pret - performanta. Feinrohren este producatorul ale carui articole le vei gasi in catalogul nostru, la capitolul tevi.

De asemenea, iti propunem modele de distribuitoare cu debimetre pentru incalzirea in pardoseala,

Iti stam la dispozitie cu servicii de asistenta acolo unde alegerea intampina dificultati, cu toate ca pentru fiecare produs comercializat oferim fise tehnice care pot fi parcurse.

Filtre
«1 2 3 4 5 6 7 8»
Pagina 1 din 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»