Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON
  Prima pagină IncalzireCentrale şi cazaneCentrale termice de apartamentCENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE PENTRU INCALZIRE SI PREPARARE ACM, VITODENS 100, Z022912, VIESSMANN, 32 KW, CU TUBULATURA

  CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE PENTRU INCALZIRE SI PREPARARE ACM, VITODENS 100, Z022912, VIESSMANN, 32 KW, CU TUBULATURA

  • Cod:
   10710304
  • Greutate:
   33.000 Kg

  Comandă rapidă

  Completează cele 3 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
  Preț6,146.95Lei

  In Stoc

  Cantitate:+-

  Livrare estimata

  începe la 69.00Lei
  centrala-termica-in-condensare-viessmann-32-kw-cu-tubulatura
  centrala-termica-in-condensare-viessmann-32-kw-cu-tubulatura
  centrala-termica-in-condensare-viessmann-32-kw-cu-tubulatura

  Descriere detaliată

  Vitodens 100-W asigură

  • Raport preț / performanță deosebit de atractiv.
  • Durabil și eficient datorită schimbătoarelor de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil.
  • Arzător MatriX-Plus cu control al regulatorului de combustie integrat Lambda Pro pentru valori de eficiență permanent ridicate și emisii reduse.
  • Funcționare simplă și intuitivă prin display LCD cu afișaj pe 7 segmente și butoane tactile.
  • Gestionat prin internet prin intermediul interfeței WLAN integrat pentru mai mult confort, economisirea energiei și siguranță de ViCare.
  • Certificat pentru 20% conținut de hidrogen în gaze naturale.

   

   


   

  Centrala termică în condensație pentru încălzire și preparare acm, Vitodens 100, Z022912, VIESSMANN, 32 kW, cu un preț deosebit de atractiv, destinat pentru apartamente și case unifamiliale, înseamnă modalitate de încălzire pe gaz, deosebit de economic și funcționare ecologică. Lângă aceste aspecte Vitodens 100-W au și o eficiență, raport preț-performanță deosebit de atractivă.

   

  VIESSMANN ca producător pe o scară largă, cu mulți ani experiență în domeniu, știe ce este important când vine vorba de producția centralelor în condensație pe gaz. Vă puteți baza pe calitatea produselor VIESSMANN.

   

  Modelele Vitodens 100-W - cu acumulator din oțel inoxidabil de 46 de litri, pot fi achiziționate la un preț deosebit de atractiv. De aceea, centralele murale VIESSMANN nu reprezintă doar tehnologia și performanța inovatoare, ci și fiabilitatea și durabilitatea. Datorită ansamblurilor moderne, centrala mural în condensație pe gaz montat pe perete economisește foarte mult spațiu și totodată poate fi instalat și în nișe mici. Nu sunt necesare spații libere laterale pentru service, toate conexiunile sunt ușor accesibile din față. Acest lucru face ca echipamentele murale Vitodens să fie ideale pentru modernizarea apartamentelor sau a caselor unifamiliare.

   


   

  Tehnologia viitorului: încălzirea cu hidrogen

   

  Creșterea fenomenelor meteorologice extreme la nivel mondial din ultimii ani arată tot mai clar că emisiile de CO2 trebuie să fie reduse. Prin urmare, responsabilii politici din Germania și din UE au obiectivul de a deveni neutru din punct de vedere climatic până în 2050 - cu alte cuvinte, reducerea la zero a emisiilor de CO2. Însă, acest obiectiv poate fi atins numai dacă se evită arderea combustibililor fosili cât mai mult posibil. Petrolul și gazele naturale vor continua să furnizeze energia necesară pentru sistemele noastre de încălzire încă câțiva ani și în viitor, dar va trebui să căutăm surse alternative de energie pentru a asigura căldură. Pentru realizarea acestui plan ambițios de neutralitate climatică, o nouă sursă de energie, este într-o evoluție continuă, care este și neutră din punct de vedere a emisiilor de gaze cu efect de seră: hidrogenul.

   

  Echipat pentru viitor – noile centralele în condensare de la VIESSMANN, pregătite pentru sursa de energie a viitorului.

   

  H2 READY, tehnologia de a utiliza amestecuri de gaze naturale, cum este și hidrogenul destinat pentru încălzirea clădirilor, este disponibilă acum. Centralele pe gaz în condensație din ultima generație Vitodens 100-W pot, în principiu, să funcționeze deja cu 20% hidrogen. Proprietarii de case și apartamente care optează pentru aceste dispozitive compacte și moderne, montate pe perete, optează pentru tehnologia viitorului și echipează locuința pentru viitor.

   


   

  Centralele Vitodens 100-W sunt deosebit de economice și au funcționare ecologică.

  Caracteristicile speciale al modelului Vitodens 100-W

  Arzătorul MatriX-Plus: piesa centrală a sistemului dumneavoastră de încălzire

  Noul arzător MatriX-Plus se diferențiază mai ales prin funcționarea eficientă de predecesorii săi, dar și prin reducerea poluării și a zgomotului. Suprafața specială din oțel inoxidabil a arzătorului MatriX este rezistentă la temperaturi înalte, asigurând astfel centralei fiabilitate și performanță ridicată, pentru timp îndelungat.

  O altă inovație tehnică de la VIESSMANN este controlul complet automat al combustiei Lambda Pro. Se adaptează automat la toate tipurile de gaz și asigură o ardere continuă curată și eficientă.

   


   

  Schimbător de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil: eficient și durabil

  Schimbătorul de căldură Inox-Radial - rezistent la coroziune, din oțel inoxidabil este „inima“ centralei Vitodens 100-W. Convertește eficient energia utilizată în căldură. Și asta cu siguranță se deosebește prin durabilitate și înalta calitate oferită de către oțelul inoxidabil.

  Operare simplă cu afișaj pe 7 segmente

  Afișajul LCD pe 7 segmente al noii platforme electronice se caracterizează prin design-ul subtil „Blackpanel“, funcționarea foarte simplă și ușor de înțeles. Sistemele de încălzire cu un circuit de încălzire direct și / sau mixt pot fi controlate convenabil.

  Economisiți energie, beneficiați de confort și siguranță cu ViCare

   


   

  Centralele pe gaz în condensație Vitodens, cu noua platformă electronică au o interfață WLAN integrată. Dacă se dorește, prin această interfață sistemul de încălzire este conectat direct la Internet. Cu aplicația ViCare, operarea încălzirii este foarte ușoară și intuitivă. Acesta stabilește cursul serviciilor digitale și este în contact direct cu specialistul local de încălzire.

  Aplicația ViCare oferă informații despre starea de operare curentă a sistemului de încălzire, programe de timp pentru încălzire și prepararea apei calde și ajută la reducerea costurilor de energie.

  Este compatibil cu aproape toate dispozitivele iOS și Android.

  Termostatul ViCare, pentru mai mult comfort și eficiență

  ViCare utilizează la cerere funcția GPS* a smartphone-ului și detectează distanța până la sistemul de încălzire. Dacă se depășesc distanțele specificate, temperatura camerei este redusă automat. De asemenea, puteți extinde sistemul cu un termostat ViCare ca să vă puteți bucura și mai mult de confort și eficiență.

   


   

  SPECIFICAȚII TEHNICE

  Clasă energetică
  A
  Lățime (mm)
  400
  Putere termică ACM (kW)
  34.9
  Putere nominală maximă (50/30°C) (kW)
  32
  Putere nominală maximă (80/60°C) (kW)
  29.3
  Tip combustibil
  gaz metan, GPL
  Randament maxim (%)
  98
  Mod preparare ACM
  instant
  Putere (kW)
  32
  Temperatură maximă încălzire (°C)
  82
  Presiune maximă încălzire (bar)
  3
  Temperatură maximă ACM (°C)
  50
  Debit ACM la Dt=30K (l/min)
  21.2
  Înălțime (mm)
  700
  Adâncime (mm)
  360
  Racord circuit încălzire (inch)
  3/4
  Racord gaz (inch)
  1/2"
  Racord apă rece/ACM (inch)
  1/2"
  Volum vas expansiune (l)
  8
  Alimentare electrică (V)
  230
  Grad de protecție
  IPX4
  Mod evacuare gaze de ardere
  forţat
  Masă (kg)
  33
   

  Comentarii

  Livrare

  Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

  • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

   

   

  • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Urgent Cargus, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru.

   Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta.

  Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta.

   

    

   

   

  Vă mulțumim.

  Regulament Concurs

  REGULAMENT CONCURS FACEBOOK

   

  Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate

   

   

   

  1.         Organizatorul şi regulamentul oficial al concursului promoţionale

  1.1. Organizatorul  concursului  “  Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate“  (denumită  în  continuare „Concurs”) este S.C. Bricolaj Market Group SRL (în continuare “Organizatorul”), având sediul legal în oraşul Bacau, strada Calea Barladului nr. 23 jud. Bacau, înregistrată la Registrul Comerţului al jud. Bacau sub nr. J4/29/2017, cod unic de înregistrare nr. RO 36905400, tel: 0371395773, 0722515566, fax: 0372252127, e-mail: office@bricolajmarket.ro .

  1.2. Concursul se va desfasura conform termenilor si conditiilor prevăzute in acest regulament (denumit in continuare „Regulamentul”), care sunt obligatorii pentru toti participantii şi constituie un contract obligatoriu din punct de vedere legal între participanţi şi Organizator.

  1.3. Regulamentul oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, in format electronic, prin accesarea paginii web www.bricolajmarket.ro

  1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor. Orice modificari / completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe pagina web www.bricolajmarket.ro .

  2.         Aria de desfăşurare şi durata Concursului

  2.1. Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv în mediul on-line Facebook (https://web.facebook.com/Bricolaj.Market/ )

  2.2. Concursul începe pe data de 20 aprilie 2021 ora 00:00 și se termină la data de – 25 aprilie 2021, ora 23:59.

  3.   Condiţii de participare la Concurs

  3.1. Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice identificabile prin nume si prenume, cu vârstă de peste 18 ani la data începerii Concursului, cu domiciliul / reşedinta in Romania, si care acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”).

  3.2. Nu au dreptul de a participa la aceast Concurs următoarele persoane:

  a)         prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Organizatorului;

  b)         membrii familiilor prepusilor mentionati la punctul (a) de mai sus (constand din copii, parinti, sot/sotie, frate/sora);

  3.3. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii in cadrul Concursului, incalcand prevederile prezentului Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a actiona in instanta respectivele persoane, atat prin actiuni civile, cat si prin plangeri penale, in vederea recuperarii prejudiciilor cauzate.

  3.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice participare la Concurs ce se efectueaza prin incalcarea prezentului Regulament si de a refuza acordarea premiilor in cazul constatarii unor asemenea situatii.

  3.5. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea participantului in cauza din Concurs, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a decide modalitatea prin care va informa respectivul participant cu privire la aceasta decizie, respectiv printr-un mesaj transmis pe Facebook sau la adresa de e-mail, prin SMS sau prin apel telefonic.

  3.6. Participarea la aceast Concurs implica obligatia participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament.

  4.         Mecanismul concursului

  4.1 Participanții trebuie să dea „like/îmi place”, „share/distribuie” și să răspundă la întrebarea formulată în post, după cum urmeză:

  • Din ce material este corpul pompei din conurs??

  4.2 Comentariile înregistrate pe pagina Facebook al Organizatorului trebuie să fie decente, să nu încalce bunele moravuri, să aibă un limbaj care nu discriminează pe motive etnice, de sex sau de religie şi nu reprezintă o defăimare a imaginii Organizatorului. Raspunsurile pot fi exprimate si cu cifre. Orice încălcare a prevederilor acestui punct din Regulament îndreptăţeşte Organizatorul la eliminarea comentariului în cauză şi descalificarea Participantului în cauză.

  4.3 Participantul va fi eligibil la tragere la sorti numai daca formuleaza un raspuns corect la intrebare.

   

  5.         Premiul  concursului  consta in acordarea unei (1 buc) 1 buc Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate

  6.         Stabilirea câştigătorului şi acordarea premiului

  6.1.      La sfârşitul concursului, în data de 26 aprilie 2021, ora 16:00 se organizează la sediul Organizatorului o tragere la sorţi printre Participanţii eligibili la prezenta campanile în urma căreia se adjudecă premiul Concursului.

   6.2.     Tragerea la sorţi se realizează de Organizator prin intermediul portalului https://www.random.org/

  6.3.      Participantul care a câştigat premiul va fi contactat in aceeasi zi printr-un mesaj privat trimis pe profilul de Facebook de pe care a facut inscrierea in Concurs, apoi numele câstigătorului trebuie să fie făcut public pe pagina oficială Facebook al Organizatorului (https://web.facebook.com/Bricolaj.Market/ )

  6.4.      Premiul se trimite prin curierat pe cheltuiala Organizatorului catre castigator. Premiul trebuie să intre în posesia câştigătorului în termen maxim de 15 zile lucrătoare de la comunicarea oficială a rezultatului tragerii la sorţi pe pagina oficială Facebook al Organizatorului. Dovada înmânării premiului o constituie AWB-ul de însoțire în baza căruia firma de curier efectuează transportul premiului.

  7.         Taxe şi impozite

  Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor .

   

  8.         Limitarea răspunderii

  8.1.      Prin participarea la Concurs, toti participantii si eventualul castigator sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualului castigator.

  8.2.      Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului.

  8.3.      In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri / validari in cadrul Concursului, decizia Organizatorului este definitiva.

  8.4.      Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 30 apriliei 2021 inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

  8.5.      Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inregistrarile on-line efectuate in afara perioadei Concursului, mentionate la pct. 2.2;

  8.6.      Nici o eroare in datele furnizate de catre participanti / eventualul castigator; acuratetea datelor de contact nu cade in sarcina Organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a informarii privind castigarea premiului, a inmanarii premiului, sau la imposibilitatea identificarii castigatorului;

  8.7.      In toate chestiunile referitoare la Concurs, decizia Organizatorului este finala.

  9.         Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal

  9.1.      Prin prezentul Regulament, Organizatorul se obliga sa respecte preverile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

  9.2.      Astfel, Organizatorul garanteaza tuturor participantilor la Concurs (in calitate de persoane vizate) urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere.

  9.3.      Dreptul de acces la date: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a obtine de la Organizator confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Obtinerea confirmarii se face in baza unei cereri scrise, datate si semnate, adresate Organizatorului, trimise la adresa acestuia mentionata la pct. 1.1 din prezentul Regulament. Pentru o solicitare pe an, Organizatorul va oferi confirmarea in mod gratuit.

  9.4.      Dreptul de interventie asupra datelor: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte; dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii mentionate mai sus; notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Pentru exercitarea dreptului sau, persoana vizata va înainta Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

  9.5.      Dreptul de opozitie: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Organizatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In ambele cazuri, in vederea exercitarii drepturilor sale, persoana vizata va inainta Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, la adresa Organizatorului mentionata la pct. 1.1 de mai sus.

  9.6.      Scopurile constituirii bazei de date sunt: inregistrarea in concurs, identificarea si inregistrarea castigatorilor, inmanarea premiilor castigatorilor, realizarea de rapoarte statistice, informarea participantilor (prin diverse mijloace de comunicare) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de Organizator.

   

  10. Incetarea / Intreruperea Concursului. Forta majora si cazul fortuit

  10.1. Concursul poate inceta inainte de termen in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit, care impiedica desfasurarea in bune conditii a Concurului.

  10.2. Forta majora inseamna orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil care pune in imposibilitate Organizatorul de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament.

  10.3. Cazul fortuit inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator si care pune in imposibilitate Organizatorul de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament.

  10.4. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de incetare a Concursului inainte de termen in situatia producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit.

  10.5. Concursul mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza deciziei unilaterale a Organizatorului.

   

  11. Litigii

  Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Concursului se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care solitionarea pe cale amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

  Vă dorim succes!

   

   Produse noi

   Cele mai vândute produse