Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON
  Prima pagină IncalzireCentrale şi cazaneCazane pe lemne din fontaCazan pe lemne din fonta Viadrus U22 Economy 38kw

  Cazan pe lemne din fonta Viadrus U22 Economy 38kw

  • Producător:
  • Cod:
   Viadrus38kw
  • Greutate:
   534.000 Kg

  Comandă rapidă

  Completează cele 3 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
  -9%
  Preț6,479.00Lei
  Preț de listă:7,100.03Lei
  Reducere:621.03Lei (8.75%)
  • Brand:
   Viadrus

  In Stoc

  Cantitate:+-

  Livrare estimata

  Livrare gratuită
  cazan-pe-lemne-din-fonta-viadrus-economy-38kw
  cazan-pe-lemne-din-fonta-viadrus-economy-38kw
  cazan-pe-lemne-din-fonta-viadrus-economy-38kw
  cazan-pe-lemne-din-fonta-viadrus-economy-38kw
  cazan-pe-lemne-din-fonta-viadrus-economy-38kw
  cazan-pe-lemne-din-fonta-viadrus-economy-38kw

  Video

  Livrare

  Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

  • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

   

   

  • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Urgent Cargus, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru.

   Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta.

  Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta.

   

    

   

   

  Vă mulțumim.

  Specificații

  • Brand:
   Viadrus

  Descriere detaliată


   

   
  Cazanul pe lemn din fonta Viadrus U22 Economy, 38 kW este un cazan din fontă cu gazeificare, destinat arderii ecologice a bucăților de lemn, care îndeplinește cerințele pentru încălzirea caselor familiale și ale altor spații care necesită încălzire centrală.
   
   
  Cazanul este construit pentru schimb de căldură, cu circuit natural sau forțat a apei de încălzire și o presiune de lucru de până la 400 kPa (4 bar). Înaintea expedierii este încercat la etanșeitate la o presiune de 800 kPa (8 bar). Atunci când utilizați un cazan într-un sistem de gravitație cu circulație naturală a apei de încălzire, este necesar să se țină seama de principiile fizice de bază ale funcționării sale și întregul sistem trebuie proiectat pentru acest mod de funcționare.
   
   

   
  Cazanul pe lemn din fonta Viadrus U22 Economy, 38 kW are următoare avantaje remarcabile:
   
  • Durabilitatea mare a schimbătorului din fontă și a tuturor altor piese datorită calității materialelor folosite.
  • Din acest motiv, garanție de 10 ani pe corpul cazanului din fontă.
  • Tehnologia de producție sofisticată, pe linii de formatare automate, cu o calitate a procesului de producție constantă și verificată (ISO 9001, ISO 14 001).,
  • Raportul preț/putere termică fără concurență.
  • Solicitare scăzută de tiraj de la coșul de fum și încălzire rapidă a căilor pentru gazele arse.
  • Randamentul de ardere de până la 91%.
  • Consumul redus de combustibil (cu până la 50%) în comparație cu cazanele mai vechi din aceeași categorie.
  • Posibilitate de completare cu arzătorul pentru peleţi – funcționare duală.
  • Deservire și întreținere simplă.
  • Grătarele rigide răcite cu apă.
  • Flanșe cu filet pentru o montare simplă.
  • Compatibil cu racordarea cazanelor Viadrus U26.
  • Îndeplinește clasa de emisie 5 potrivit ČSN EN 303-5, condițiile de „Ecodesign“ și condițiile severe ale standardului german privind emisiile BImSchV Stufe 2.
  • Posibilitate de funcționare independentă de energie electrică (fără evacuarea forțată a gazelor de ardere și fără pompă de circulație, cu excepția sistemelor cu rezervor de acumulare).
  • Sistem brevetat de cameră de ardere ViaBurn™.
   

   

  Structura cazanului pe lemn din fonta Viadrus U22 Economy, 38 kW

   
  Camera de ardere cu mantaua dublă din fontă şi cu înzidire refractară este proiectată în așa fel ca să reziste la cele mai mari temperaturi de funcționare posibile. Construcția specială a căilor de ardere ale cazanului din fontă favorizează atingerea unei eficiente termice de până la 91%.
   
  Soluția tehnică nouă de reglare a sistemului de combustie ViaBurn™, asigură circulația aerului de combustie preîncălzit în baza subpresiunii formate de coș și prin urmare permite  o ardere mai curată și economică. Datorită sistemului  brevetat de circulație a aerului de ardere, cazanele U22 Economy îndeplinesc cele mai noi regulamente de emisie a UE.
   
  Partea principală a cazanului o prezintă corpul cazanului din elemenți de fontă cenușie conform ČSN EN 1561, EN-GJL-150. Părțile de presiune ale cazanului îndeplinesc cerințele de rezistență conform ČSN EN 303-5.
   
  Corpul cazanului este asamblat din elemenți cu ajutorul niplurilor de cazan cu diametrul de 56 mm presate și asigurate cu ajutorul șuruburilor de fixare. Elemenții formează spațiul de umplere, spațiul de ardere și pentru cenușă, spațiul pentru apă și partea de convecție a cazanului. Intrarea și ieșirea apei de încălzire sunt situate în partea din spate a cazanului.
   
  Pentru o deservire mai ușoară a cazanului acționarea clapei de aprindere este amplasată pe panoul lui frontal. Tija mecanică a clapei este ascunsă sub mantaua cazanului. Soluționarea constructivă a alonjei de fum cu clapa de aprindere robustă din fontă permite o încălzire foarte rapidă a căilor de combustie și o acționare simplă a capacului orificiului de curățare.
   
   

   

  Elemente de reglare și de siguranță al cazanului pe lemn din fonta Viadrus U22 Economy, 38 kW

   
  Elementul posterior al cazanului are în partea superioară adaptor pentru racordare la coșul de fum și flanșă pentru apă de încălzire, în partea inferioară flanșă pentru apă de retur. De elementele frontale sunt prinse ușile de alimentare și ușa cenușarului. În spațiul de umplere este amplasat un grătar înclinat. Corpul cazanului este izolat în întregime cu o izolație minerală inofensivă, care reduce pierderile prin evacuarea călduri în jur. Mantaua din oțel este finisată cu un strat de vopsea pulbere.
   
  Obturatorul ușii de alimentare reglează aducția de aer de ardere primar deasupra combustibilului. Este comandat de regulatorul de tiraj sau manual prin șurubul de reglare al obturatorului.
   
  Pentru aflarea temperaturii apei de încălzire și a apei din sistemul de încălzire servește un aparat combinat - termomanometru. Teaca senzorului termomanometrului este amplasată în partea superioară a elementului frontal al cazanului.
   
   

   

  Instalație pentru evacuarea excesului de căldură al cazanului pe lemn din fonta Viadrus U22 Economy, 38 kW

   
  În cazul supraîncălzirii cazanului (temperatura apei de ieșire este mai mare de 95 °C) se ajunge la cuplarea ventilului termostatic iar surplusul de căldură este eliminat prin bucla de răcire.
  În cazul în care sistemul este prevăzut cu ventil de siguranță cu două căi DBV 1 - 02 și se ajunge la supraîncălzirea cazanului (temperatura apei de ieșire este mai mare de 95 °C), ventilul de siguranță cu două căi va crea un circuit de apă rece, aceasta până ce temperatura nu scade sub temperatura limită. În acest moment se închide simultan instalația de golire pentru răcire și alimentarea cu apă rece care este introdusă în sistem.
   
  Pe sistem trebuie instalat un ventil de siguranță cu presiunea max. 400 kPa (4 bar), a cărui dimensionare trebuie să corespundă puterii nominale a cazanului. Ventilul de siguranță trebuie să fie amplasat imediat după cazan. Între ventilul de siguranță și cazan nu trebuie instalat robinet de închidere. În cazul altor întrebări vă rugăm să apelați la firmele de montare și organizațiile de service contractuale.
   
   

   

  Lățime
  625 mm
  Putere maximă pe lemn
  38 kw
  Tip combustibil
  lemn
  Randament maxim
  90.4 %
  Conținut de apă
  58 l
  Presiune maximă de lucru
  4 bar
  Volum cameră de ardere
  65 dm3
  Adâncime cameră de ardere
  590 mm
  Înălțime
  1130 mm
  Adâncime
  1220 mm
  Diametrul racordului la coș
  156 mm
  Tiraj necesar la coș
  0.32 mbar
  Racord circuit încălzire
  2 inch
  Temperatură minimă pe retur
  50 °C
  Dimensiuni ușă de alimentare
  310 x 236 mmxmm
  Masă
  534 kg

  Comentarii

  Regulament Concurs

  REGULAMENT CONCURS FACEBOOK

   

  Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate

   

   

   

  1.         Organizatorul şi regulamentul oficial al concursului promoţionale

  1.1. Organizatorul  concursului  “  Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate“  (denumită  în  continuare „Concurs”) este S.C. Bricolaj Market Group SRL (în continuare “Organizatorul”), având sediul legal în oraşul Bacau, strada Calea Barladului nr. 23 jud. Bacau, înregistrată la Registrul Comerţului al jud. Bacau sub nr. J4/29/2017, cod unic de înregistrare nr. RO 36905400, tel: 0371395773, 0722515566, fax: 0372252127, e-mail: office@bricolajmarket.ro .

  1.2. Concursul se va desfasura conform termenilor si conditiilor prevăzute in acest regulament (denumit in continuare „Regulamentul”), care sunt obligatorii pentru toti participantii şi constituie un contract obligatoriu din punct de vedere legal între participanţi şi Organizator.

  1.3. Regulamentul oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, in format electronic, prin accesarea paginii web www.bricolajmarket.ro

  1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor. Orice modificari / completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe pagina web www.bricolajmarket.ro .

  2.         Aria de desfăşurare şi durata Concursului

  2.1. Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv în mediul on-line Facebook (https://web.facebook.com/Bricolaj.Market/ )

  2.2. Concursul începe pe data de 20 aprilie 2021 ora 00:00 și se termină la data de – 25 aprilie 2021, ora 23:59.

  3.   Condiţii de participare la Concurs

  3.1. Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice identificabile prin nume si prenume, cu vârstă de peste 18 ani la data începerii Concursului, cu domiciliul / reşedinta in Romania, si care acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”).

  3.2. Nu au dreptul de a participa la aceast Concurs următoarele persoane:

  a)         prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Organizatorului;

  b)         membrii familiilor prepusilor mentionati la punctul (a) de mai sus (constand din copii, parinti, sot/sotie, frate/sora);

  3.3. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii in cadrul Concursului, incalcand prevederile prezentului Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a actiona in instanta respectivele persoane, atat prin actiuni civile, cat si prin plangeri penale, in vederea recuperarii prejudiciilor cauzate.

  3.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice participare la Concurs ce se efectueaza prin incalcarea prezentului Regulament si de a refuza acordarea premiilor in cazul constatarii unor asemenea situatii.

  3.5. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea participantului in cauza din Concurs, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a decide modalitatea prin care va informa respectivul participant cu privire la aceasta decizie, respectiv printr-un mesaj transmis pe Facebook sau la adresa de e-mail, prin SMS sau prin apel telefonic.

  3.6. Participarea la aceast Concurs implica obligatia participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament.

  4.         Mecanismul concursului

  4.1 Participanții trebuie să dea „like/îmi place”, „share/distribuie” și să răspundă la întrebarea formulată în post, după cum urmeză:

  • Din ce material este corpul pompei din conurs??

  4.2 Comentariile înregistrate pe pagina Facebook al Organizatorului trebuie să fie decente, să nu încalce bunele moravuri, să aibă un limbaj care nu discriminează pe motive etnice, de sex sau de religie şi nu reprezintă o defăimare a imaginii Organizatorului. Raspunsurile pot fi exprimate si cu cifre. Orice încălcare a prevederilor acestui punct din Regulament îndreptăţeşte Organizatorul la eliminarea comentariului în cauză şi descalificarea Participantului în cauză.

  4.3 Participantul va fi eligibil la tragere la sorti numai daca formuleaza un raspuns corect la intrebare.

   

  5.         Premiul  concursului  consta in acordarea unei (1 buc) 1 buc Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate

  6.         Stabilirea câştigătorului şi acordarea premiului

  6.1.      La sfârşitul concursului, în data de 26 aprilie 2021, ora 16:00 se organizează la sediul Organizatorului o tragere la sorţi printre Participanţii eligibili la prezenta campanile în urma căreia se adjudecă premiul Concursului.

   6.2.     Tragerea la sorţi se realizează de Organizator prin intermediul portalului https://www.random.org/

  6.3.      Participantul care a câştigat premiul va fi contactat in aceeasi zi printr-un mesaj privat trimis pe profilul de Facebook de pe care a facut inscrierea in Concurs, apoi numele câstigătorului trebuie să fie făcut public pe pagina oficială Facebook al Organizatorului (https://web.facebook.com/Bricolaj.Market/ )

  6.4.      Premiul se trimite prin curierat pe cheltuiala Organizatorului catre castigator. Premiul trebuie să intre în posesia câştigătorului în termen maxim de 15 zile lucrătoare de la comunicarea oficială a rezultatului tragerii la sorţi pe pagina oficială Facebook al Organizatorului. Dovada înmânării premiului o constituie AWB-ul de însoțire în baza căruia firma de curier efectuează transportul premiului.

  7.         Taxe şi impozite

  Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor .

   

  8.         Limitarea răspunderii

  8.1.      Prin participarea la Concurs, toti participantii si eventualul castigator sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualului castigator.

  8.2.      Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului.

  8.3.      In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri / validari in cadrul Concursului, decizia Organizatorului este definitiva.

  8.4.      Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 30 apriliei 2021 inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

  8.5.      Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inregistrarile on-line efectuate in afara perioadei Concursului, mentionate la pct. 2.2;

  8.6.      Nici o eroare in datele furnizate de catre participanti / eventualul castigator; acuratetea datelor de contact nu cade in sarcina Organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a informarii privind castigarea premiului, a inmanarii premiului, sau la imposibilitatea identificarii castigatorului;

  8.7.      In toate chestiunile referitoare la Concurs, decizia Organizatorului este finala.

  9.         Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal

  9.1.      Prin prezentul Regulament, Organizatorul se obliga sa respecte preverile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

  9.2.      Astfel, Organizatorul garanteaza tuturor participantilor la Concurs (in calitate de persoane vizate) urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere.

  9.3.      Dreptul de acces la date: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a obtine de la Organizator confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Obtinerea confirmarii se face in baza unei cereri scrise, datate si semnate, adresate Organizatorului, trimise la adresa acestuia mentionata la pct. 1.1 din prezentul Regulament. Pentru o solicitare pe an, Organizatorul va oferi confirmarea in mod gratuit.

  9.4.      Dreptul de interventie asupra datelor: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte; dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii mentionate mai sus; notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Pentru exercitarea dreptului sau, persoana vizata va înainta Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

  9.5.      Dreptul de opozitie: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Organizatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In ambele cazuri, in vederea exercitarii drepturilor sale, persoana vizata va inainta Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, la adresa Organizatorului mentionata la pct. 1.1 de mai sus.

  9.6.      Scopurile constituirii bazei de date sunt: inregistrarea in concurs, identificarea si inregistrarea castigatorilor, inmanarea premiilor castigatorilor, realizarea de rapoarte statistice, informarea participantilor (prin diverse mijloace de comunicare) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de Organizator.

   

  10. Incetarea / Intreruperea Concursului. Forta majora si cazul fortuit

  10.1. Concursul poate inceta inainte de termen in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit, care impiedica desfasurarea in bune conditii a Concurului.

  10.2. Forta majora inseamna orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil care pune in imposibilitate Organizatorul de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament.

  10.3. Cazul fortuit inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator si care pune in imposibilitate Organizatorul de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament.

  10.4. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de incetare a Concursului inainte de termen in situatia producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit.

  10.5. Concursul mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza deciziei unilaterale a Organizatorului.

   

  11. Litigii

  Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Concursului se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care solitionarea pe cale amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

  Vă dorim succes!

   

   Cele mai vândute produse