Bine ați venit!

Categorii

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Prima paginăProducători

Producători

«1»
Biodom

Biodom

Misiunea companiei este de a oferi solutii complete de calitate în sectorul de încălzire, să îndeplinească așteptările și nevoile partenerilor noștri și mai presus de toate a crea și consolida parteneriatele pentru afaceri pe termen lung. Dorința noastră este de a garanta întotdeauna cel mai mic preț posibil pe piață, fără a compromite standardul de calitatea inalt!

produse
Ferroli

Ferroli

GRUPUL FERROLI Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955,in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala. Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala. Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate: 2 Domenii cheie: Incalzire – Climatizare 4 Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala, Climatizare Industriala

Grundfos

Grundfos

În opinia noastră, viitorul comun se află într-un comportament de economisire a energiei, noi forme de energie și producere sustenabilă. De aceea, acum și în viitor, Grundfos va continua să-și folosească resursele în promovarea sustenabilității în toate formele - printre noi, clienții noștri și partenerii de afaceri.

Herz Armaturen

Herz Armaturen

Fondată în anul 1896, HERZ beneficiază de o prezență de peste 110 ani pe piață, fapt fără precedent. HERZ Armaturen GmbH, cu șase sedii în Austria, trei alte sedii în Europa și cu peste 1500 de angajați în Austria și străinătate, este singurul producător austriac și unul dintre cei mai importanți pe plan internațional de produse pentru instalații de încălzire, industriale și rezidențiale. Deceniile de experienţă şi specializarea în domeniul tehnicii de încălzire şi reglare reprezintă baza pentru dezvoltarea unor produse inovatoare şi a unor soluţii de succes din punct de vedere estetic şi al forme

Honeywell

Honeywell

Despre Honeywell

 

Honeywell inventează şi produce tehnologii destinate abordării celor mai importante provocări mondiale. Aceste tehnologii îşi au originea în macrotendinţele revoluţionare ale ştiinţei, tehnologiei şi ale societăţii.
În calitate de companie listată în Fortune 100, creăm soluţii care îmbunătăţesc calitatea vieţii locuitorilor lumii: generăm energie curată, sănătoasă – şi o consumăm în mod eficient, îmbunătăţind securitatea şi siguranţa. Ajutăm oamenii din toată lumea să se conecteze, să comunice şi să colaboreze. Furnizăm clienţilor noştri echipamente care-i fac mai productivi.
Cu peste 127 000 de angajaţi la nivel mondial, printre care peste 22 000 de ingineri şi oameni de ştiinţă, suntem ferm orientaţi spre calitate şi spre livrarea rezultatelor în tot ceea ce întreprindem şi realizăm.

 

Procese globale
Abilitatea Honeywell de îmbunătăţire continuă provine din atingerea concomitentă a obiectivelor a două sarcini care la prima vedere ar părea antagonice – productivitatea şi creşterea. Procesele nostre globale sunt constituite din procese de bază ale activităţii Honeywell precum Six Sigma, FT, HOS şi VPD care conduc la eficienţă şi calitate a serviciilor. Prin menţinerea neabătută a execuţiei acestor procese, Honeywell aduce pe piaţă mai repede şi mai eficient pentru clienţii săi produse şi servicii de clasă mondială.

Activităţile noastre
Tehnologii inteligente pentru automatizare şi soluţii de control
Familiile, activităţile comerciale şi comunităţile utilizează sistemele Honeywell de control al mediului, de siguranţă împotriva incendiilor, de securitate, senzorii, produsele pentru mobilitate şi scanare, precum şi soluţiile pentru clădiri şi procese în spaţiile rezidenţiale, clădiri industrie şi servicii de utilităţi publice şi private din întreaga lume.

Progres aerospaţial
Inovaţiile Honeywell Aerospace din domeniul mecanic şi electric sunt folosite în prezent pe aproape oricare platformă pentru aparate de zbor civil şi militar. Echipa noastră din această divizie inventează şi integrează mii de produse şi servicii care generează o utilizare sigură, eficientă, productivă şi confortabilă pe tot cuprinsul globului.

Materiale şi tehnologii performate de ultimă oră
Honeywell este lider global în proiectarea şi crearea de substanţe chimice şi materiale ultraperformante de înaltă puritate şi calitate. Tehnologiile noastre pot realiza orice, începând cu reducerea emisiilor poluante şi până la oprirea gloanţelor. Ele fac posibilă producerea de combustibili mai curaţi şi mai eficienţi, creşterea capacităţilor de prelucrare a rafinăriilor petrochimice, accelerarea descoperirilor în domeniul medicamentelor.

Sisteme de transport eficiente
Honeywell Transportation Systems furnizează producătorilor din industria auto, furnizorilor acestora şi consumatorilor tehnologii şi soluţii de clasă mondială. Tehnologiile noastre fac să funcţioneze mai bine şi mai eficient vehiculele comerciale şi de pasageri în toată lumea.

produse
Homplex

Homplex

Homplex este un producator de solutii moderne si inovative destinate sporirii confortului si sigurantei caselor si cladirilor pentru clientii rezidentiali si industriali.

Misiunea noastra este aceea de a oferi tuturor clienților nostri acces facil la o gama vasta de soluții eficiente de calitate, abordari pragmatice, dinamism, onestitate si creativitate, impreuna cu disponibilitatea de a comunica permanent cu acestia.

Prioritatea noastra o reprezinta propunerea constanta de solutii inovatoare, realizate la cele mai inalte standarde calitative in Romania.

Astfel, am facut demersuri importante pe acest segment, fiind pionieri in:
 

 1. Producerea primelor solutii radio fara fir compuse din detectoare de gaz metan radio si centralizatoare radio inteligente

 2. Producerea primului termostat cu afisaj in limba romana;


Abordam fiecare partener cu seriozitate si responsabilitate, iar odata cu inovatia, punem accent pe siguranta solutiilor oferite indiferent de spatiul destinat modernizarii: case, blocuri rezidentiale, cladiri de birouri sau spatii comerciale si industriale.


In plus, ne oferim disponibilitatea de comunicare deschisa si eficienta, pentru indrumare sau suport in utilizarea produselor achizitionate de la noi.


In acest fel, suntem convinsi de faptul ca increderea acordata de clientii nostri ne recomanda pentru dezvoltarea unui parteneriat de lunga durata, cu rezultate exceptionale de ambele parti.

produse
Motan

Motan

KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI, producător al centralelor termice MOTAN este o companie naţională, parte componentă a Grupului Kober, grup industrial puternic, cu valori comerciale bine cotate.

   Începând din ianuarie 2000 producem utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea şi vânzarea echipamentelor de încălzire. Cunoaştem bine nevoia de confort din locuinţe şi varietatea de cerinţe, şi din acest motiv dezvoltăm produse şi servicii de înaltă calitate, care să asigure rezolvarea lor. Dorim să devenim un partener strategic pentru toţi colaboratorii noştri astfel încât împreună să oferim clienţilor un larg portofoliu de produse şi servicii de înaltă tehnologie, utile pentru societate. Suntem primii producători de centrale termice din Romania, care avem propriile proiecte, dezvoltate de Direcţia de Proiectare şi Cercetare din cadrul firmei noastre.

   Principalele noastre produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate şi fiabilitate la preţuri atractive. Costurile reduse de întreţinere şi consumul redus de gaz şi energie electrică, fac din aceste centrale un produs necesar în orice locuinţă. Utilizatorii finali îşi economisesc banii şi protejează mediul înconjurator.

În activităţile din compania noastră dezvoltăm un program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001 : 2008.

   Garantăm în acest mod conformitatea produselor oferite. Calitatea produselor noastre este rezultatul investiţiilor mari şi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare şi dezvoltare, cât şi a profesionalismului, experienţei şi dedicării angajaţilor companiei. Întreaga companie şi fiecare compartiment sunt structurate şi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale. Menţionăm utilizarea ca instrumente de proiectare a produselor AUTODESK şi CATIA, în cadrul fabricii utilizarea unor maşini automate de debitat şi stantat, linii de asamblare moderne şi standuri de testare complet automate.

   În cadrul companiei este dezvoltat un sistem de valori şi obiective, cunoscut şi însuşit de fiecare dintre angajaţi. Suntem o familie mai mare care luptăm pentru aceleaşi obiective, având o strategie unică. Suntem mandri de reuşitele noastre şi suntem încrezători in viitorul companiei.

produse
De Walt

De Walt

În cei peste 80 de ani, DEWALT și-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi fabricarea de scule profesionale pentru profesionisti. În 1923, Raymond DEWALT a inventat ferăstrăul circular cu braț radial, continuând în urmatoarele decenii să stabilească standardul de calitate și durabilitate. Astăzi, caracteristicile prin care DEWALT și-a consolidat poziția pe piață, sunt încorporate în fiecare produs, oferind o gamă largă foarte performantă de scule electrice "portabile" și de accesorii.

produse
Flex

Flex

FLEX a inventat polizorului unghiular în 1922. Brand dedicat în special polizoarelor, Flex are în portofoliul o gamă variată de produse, de la mașini de găurit și înșurubat la ciocane rotopercutoare și aspiratoare. Utilizând în continuare aceeași abordare de bază, Flex continuă dezvoltarea portofoliului de produse la cele mai mari standarde de performanță și calitate. Puterea motorului a crescut, dar motoarele au devenit mai mici. Produsele FLEX se caracterizează prin calitate ridicată, durată de viață mare și sunt destinate în special profesioniștilor.
produse
Atmos

Atmos

Cu o tradiție si experiență de peste 79 de ani, ATMOS este o afacere de familie, fondată in anul, în Boemia, Cehia, de către Jaroslav Cankar senior. În zilele noastre este unul dintre cei mai mari producători de cazane cu gazeificare din Europa.

 

 

produse
Alcadrain

Alcadrain

Alcadrain este un producator ceh specializat pe sisteme sanitare care asigura o buna functionare a spatiului de baie. Printre produsele cele mai bine vandute de Alcadrain se numara - sifoane, ventile, rezervoare WC incastrate, canale de scurgere pentru dus, capace WC si altele. 

Cu o experienta de aproape 25 de ani, Alcadrain a devenit un etalon pe piata europeana datorita produselor premium de calitate superioara. Misiunea Alcadrain este de a intra in viata celor care le utilizeaza produsele, creand un plus de confort in viata de zi cu zi. 

produse
Villager

Villager

Fondată în 2005, Compania Villager a devenit una dintre cele mai mari branduri de grădinărit și unelte electrice din Balcani. Eforturile sunt direcționate pentru a fi unul dintre liderii din Europa de Sud-est. Sediul oficial al companiei se află în Slovenia (UE). Sediul a fost inițial stabilit în Serbia. Combinațiile de design atrăgător, inovațiile, materiale, standarde de înaltă calitate și responsabilitate socială, împreună cu planificarea precisă și prețurile competitive sunt principalele noastre realizări și avantaje care ne disting de concurenți..

Gebo

Gebo

Firma Gebo din Germania a obţinut primul său brevet pentru fabricarea fitingurilor cu inele de strângere rapidă încă din anul 1937. În urma lansării pe piaţă, după scurt timp aceste fitinguri au devenit emblema execuţiei şi reparaţiei rapide, precum şi foarte eficiente a conductelor de apă. Ca urmare a extinderii continue a afacerii, inclusiv pe pieţele din alte ţări, în anul 1979 a fost fondată firma Gebo-Armaturen GmbH. De zeci de ani firma Gebo-Armaturen GmbH cu produsele sale tradiţionale este lideră pe pieţele sale existente.

produse
Kessel

Kessel

„Liderul în instalaţii de scurgere” vă pune la dispoziţie o gamă largă de produse inovatoare, de calitate superioară, precum: Sisteme de protecție antirefulare; Stații de ridicare; Sifoane și Rigole; Separatoare; Sisteme septice pentru epurarea apelor uzate; Cămine de Vizitare;

produse
Hajdu

Hajdu

 

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. Intenționează să își desfășoare activitatea economică în primul rând ca producător de aparate de uz casnic și sisteme complexe și componente care utilizează energie regenerabilă și ca furnizor de servicii de inginerie și asistență aferente.

Scopul nostru este de a promova marca HAJDU ca marcă regională, de a sensibiliza și de a răspunde pe deplin nevoilor clienților europeni și non-continentali fideli produselor HAJDU.

Cea mai importantă caracteristică a produselor și serviciilor noastre, care sunt deja bine stabilite în gospodării, este calitatea înaltă, fiabilitatea și rezistența serviciilor noastre, furnizarea de servicii și piese de schimb ample și fiabile.

produse
Schell

Schell

De la inventatorul robinetelor colțare până la specialistul armăturilor.
1932
Înființarea firmei de Hubert Schell in Olpe. Producție de baterii.
1935
Producție de robinete de spălare WC.
1949
Lansarea producției de robinete colțare. Astăzi, lider de piață în Europa.
1952
Gama de produse oferite este lărgită cu armături de gaz.
1957
Dipl. Ing. Günther Schell, fiul fondatorului companiei se alătură companiei ca asociat director și extinde afacerea din Olpe – Firkenstrasse la 10,000 m².
1962
Producția armăturilor pentru încălzire.
1974
Construcția unei clădiri noi cu un centru de producție și logistică în Olpe - Sassmicker Hammer pe o suprafață de 40,000 m².
1989
Extinderea rețelei de vânzări prin service tehnic.
1998
Dipl.-Wirt. Ing. Joachim Schell, fiul lui Dipl. Ing. Günther Schell, se alătură companiei la nivel de management.
1999
Dezvoltarea continuă în domeniul bateriilor de lavoar acționate electronic.
2002
Înființarea sucursalei SCHELL în Polonia.
2004
Construcția unei clădiri noi pentru producție, administrare, training, cercetare și dezvoltare în Olpe.
2006
Dipl.-Kff. Andrea Schell, fiica lui Dipl. Ing. Günther Schell, se alătură companiei la nivel de management.
2007
Completarea gamei de produse destinate grupurilor sanitare publice/semipublice cu baterii duș de perete LINUS. SCHELL este distins cu cele mai important evaluări pentru economisirea apei – Water Rating.
2009
Deschiderea primei sucursale în India. Membru al Blue Responsibility Initiative – soluții sanitare sustenabile.
2010
»SCHELL Inside« - focusând pe grupurile sanitare publice și comerciale prin baterii lavoar și duș, precum și sisteme de spălare WC și pisoar.
2011
Înființarea sucursalei SCHELL în Belgia.
SCHELL devine membru al asociației europene de armături, Eunited Valves.
WELL – Water Efficiency Label.
2012
Înființarea sucursalei SCHELL în India.
2013
Înființarea sucursalei SCHELL în Ungaria și Franța.
2015
Peste 500.000.000 de robinete colțare instalate în întreaga lume.
Înființarea sucursalei SHELL în Singapore.
produse
Protherm

Protherm

Grupul Vaillant este prezent și în România cu trei branduri - Vaillant (german), Saunier Duval (francez) și Protherm (ceho - slovac). De asemenea mai deține mărcile HermannBulexAWBGlow-worm și DemirDöküm.

produse
GreenField

GreenField

Greenfield și-a făcut cu ușurință loc pe piața echipamentelor de grădină din România, raportul calitate/preț al produselor fiind unul corect. Produsele Greenfield au fost selectate și testate riguros, pentru a satisfice exigențele tuturor utilizatorilor care caută produse puternice si fiabile. Greenfield a fost creat inclusiv pentru a demonstra consumatorilor că o calitate bună nu este neaparat scumpă. Calitatea poate fi livrată și la prețuri mici.

produse
Elpumps

Elpumps

Elpumps este un producător european de pompe care utilizează tehnologie avansată pentru a produce mărfuri de cea mai înaltă calitate. Începută ca firmă familială, compania-mamă a fost fondată în urmă cu aproape trei decenii de actualii proprietari. Datorită creșterii rapide și stabile, a început să devină o corporație internațională până la începutul anilor 2000. Sediul internațional Elpumps este situat în Elveția, în timp ce centrul de fabricație și dezvoltare este situat în Ungaria, în cadrul Uniunii Europene.

produse
Tesy

Tesy

Misiune

Ne-am setat inimile şi mintea pentru a aduce căldură în viaţa ta.

Viziune

Creșterea ştachetei în industria noastră, pentru a fi recunoscut la nivel global ca lider al inovării și designului în soluțiile de apă caldă și încălzire.

 

Mai mult confort cu o singură atingere.

Valori

Pasiune

Suntem o echipă pasionată de profesionişti cu ţeluri ambiţioase. Fiind un exemplu, creăm o cultură ce inspiră pe oameni să caute mai mult.

 

Ne punem inima şi mintea în tot ceea ce facem, pentru a îmbrăţişa schimbarea continuă.

Inovaţia

Oamenii de la TESY sunt deschişi, dornici să înveţe şi inspiraţi pentru a creea.

 

Provocând status quo-ul, angajăm cele mai noi tehnologii pentru o funcţionare ireproşabilă şi un design impresionant.

 

Încrederea

Viziunea comuna pentru deschidere şi integritate este virtutea centrală pe care se bazează parteneriatele pe termen lung în cadrul TESY.

 

Susţinători şi loiali, oferim produse şi servicii de încredere, cu respect faţa de individ.

produse
Henco

Henco

Povestea de succes a Henco Industries a început cu viziunea antreprenorului de succes Louis Hendrickx.

Cariera sa profesională a început în 1948 cu un magazin de sobe din centrul Herentals. În 1956 a început să producă sobe și aragazuri și să înființeze fabrica Dura. Paisprezece ani mai târziu, Louis Hendrickx a decis să se concentreze pe fabricarea radiatoarelor cu nervuri și a fondat compania Koblenz, producând 44.000 de calorifere pe zi.

Succesul radiatoarelor de panou de la sfârșitul anilor '70 l-a îndemnat să proiecteze un calorifer cu panou cu o emisie de căldură foarte mare, ceea ce duce la nașterea lui Henrad. De când a început prima linie de producție în 1976, Henrad a crescut enorm. Nu mai puțin de 2 milioane de calorifere au fost produse anual, consumând 75.000 tone de oțel pe an.

produse
Ape

Ape

Compania APE Raccorderie, a fost infiintata in anul 1960 in Italia. Fitingurile de strangere APE, pot fi folosite atat in instalatii termice cat si sanitare.

produse
Kepo

Kepo

Kepo este un nume cu o tradiție de peste treizeci și cinci de ani. Am început cu proiectarea și instalarea sistemului de încălzire centrală, în timp, am dezvoltat producția anumitor părți ale acestui sistem, astfel încât, după treizeci de ani, am cercuit povestea noastră la producția cazanelor pe peleți. Astăzi avem o gamă bogată de produse și oferim un serviciu complet pentru respirarea căldurii și siguranței în casa dumneavoastră.

produse
Rems

Rems

REMS produce mașini și instrumente pentru profesioniști - cerințele solicitate sunt mari.

Încă de la înființarea sa, în 1909, REMS dezvoltă produse pentru prelucrarea conductelor, în special pentru instalații sanitare și de încălzire. La început, scule de mână și, ulterior, mașini și scule electrice. Astăzi REMS este un important producător de mașini și unelte pentru prelucrarea conductelor.

Prin aplicarea tehnicilor moderne de construcție și dezvoltare, calitatea produselor REMS a fost în prim plan de la început: utilizare sigură, design robust, operare simplă, durabilitate.

produse
Stiga

Stiga

Cu o experienţă de peste 80 de ani, marca Stiga este recunoscută pentru fiabilitatea produselor comercializate. Special concepute pentru a satisface cerinţele oricărui consumator, sunt ideale pentru toate tipurile de lucrări în gradină, în orice anotimp. 

Mașinile de tuns iarba și motocoasele de peluză si trimmerele STIGA sunt mașini bine echilibrate, performante ergonomice, care combină rezultate deosebite de tăiere cu confort maxim. Datorită gamei largi de accesorii, aceste instrumente sunt, de asemenea, foarte versatile și vă permit să faceți mult mai mult decât vă așteptați! Indiferent dacă sunteți profesionist sau proprietar de grădină și trebuie să gestionați buruieni, iarbă brută, tufișuri sau doar tunderea gazonului, există o mașină STIGA pentru ca treaba să fie finalizată ușor, eficient și în siguranță.

produse
Ego Power

Ego Power

EGO introduce o nouă generație de acumulatori Li-Ion care încorporeaza tehnologii de ultimă oră. Acumulatorii puternici de 56V cu capacitate de 2, 4, 5, 6 și 7,5 Ah sunt compatibili cu toată gama de produse EGO. Produsele EGO se diferențiază atât prin construcția robustă și finisajele de excepție, cât și prin tehnologiile inteligente de răcire și optimizare a încărcării acumulatorilor. Produsele EGO nu poluează chimic și nici fonic, impactul asupra mediului înconjurător fiind extrem de redus.

produse
ArtPlast

ArtPlast

ArtPlat este  infintata in 1981 in Milano Italia si este o companie producătoare. Art Plast s-a dedicat inițial turnării pentru terți și, datorită experienței acumulate, a început în curând producția propriilor articole. În 1989 a expus pentru prima dată la Târgul Internațional din Köln, dobândind clienți italieni și europeni de primă importanță, de care se laudă încă. Astăzi compania ocupă o suprafață de 100.000 de metri pătrați, din care 32.000 sunt acoperite.


În fiecare an, Art Plast investește în mașini, matrițe și noi tehnologii, cum ar fi turnarea prin injecție cu azot și „etichetarea în matriță”. Compania are un atelier mecanic intern pentru construcția matrițelor și întreținerea acestora. Toate articolele din catalog sunt produse în Art Plast, în Italia.
produse
Projahn

Projahn

Projahn a furnizat scule de mana mai mult de 50 de ani. Cu sediul in Germania acestia livreaza 10000 de produse la nivel global. Datorita experientei companiei si a calitatii inalte a sculelor, produsele PROJAHN sunt proiectate si fabricate pentru profesionisti si raspund asteptarilor mesterilor si utilizatorilor industriali. Asiguram calitatea noastra bine cunoscuta PROJAHN pentru toate produsele noastre.

produse
FM
produse
BOSCH

BOSCH

Robert Bosch GmbH este o companie din Germania, înființată la Stuttgart în 1886 de Robert Bosch. Compania este cunoscută după numele scurt, Bosch. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH și peste 300 de filiale și companii regionale în mai mult de 60 de țări.

produse