Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON

  Plati sigure 100%

  Firma de incredere

  Prima pagină Articole

  Articole

  Aparatul de aer conditionat - de ce veti regreta daca nu investiti in asa ceva

  Primul gand despre aparatul de aer conditionat este canicula din timpul verii. Daca nu sunteti situati intr-un bloc turn, la etaje superioare unde caldura este o mare problema, poate ca nici nu va ganditi sa investiti in asa ceva. Gresiti, intrucat un aparat de aer conditionat poate fi util si analizand situatia va dati seama cata diferenta face in confort.

  Citește în continuare →

  Iarba creste, iar masina potrivita o taie eficient si estetic

  Am intrat in primavara cu temperaturi care variaza, insa cu siguranta ca asta nu va impiedica activitatile obisnuite a celor care locuiesc la tara si cu atat mai putin a celor care detin curte si gradina.

  Citește în continuare →

  Bateriile sanitare, dotari necesare ce trebuie sa aiba si o contributie estetica

  Alegerea unei baterii este acel moment in care va dati seama ca o astfel de dotare nu este pur decorativa. Calitatea acesteia se observa in timp si este de preferat ca acest moment de defectiune sa fie cat mai indepartat.

  Citește în continuare →

  Racordurile GEBO pentru imbinare rapida

  Imbinarea tevilor, fara filetare, poate fi executata mai eficient cu ajutorul racordurilor de imbinare rapida. Recomandarea noastra in acest sens este GEBO, un brand din Germania specializat in fitinguri - primul ei brevet fiind pentru cele cu inele de strangere rapida in anul 1937. Este lider la ora actuala pe piata de profil, punand la dispozitia publicului sau produse cu traditie, de calitate consacrata.

  Citește în continuare →

  Tevi din cupru versus tevi din polipropilena

  Atunci cand faceti renovare, cand va montati o centrala termica, de ce nu, veti fi intrebat daca va doriti
  tevi din cupru sau cele PPR, prescurtare de la polipropilena. In timp ce multi se indreapta spre variantele
  mai ieftine, asta nu inseamna neaparat ca este vorba de ceva calitativ. Sa nu uitam de rezistenta pe
  termen lung si de cum se comporta fiecare material in parte.

  Citește în continuare →

  Pompele de caldura - o solutie eficienta de incalzire pentru casa de vacanta

  In ultima perioada se mizeaza tot mai des pe eficienta economica si un randament termic optim. Cand
  vine vorba despre casa de vacanta unde sunt petrecute weekend-urile sau concediile, atunci este cu
  siguranta nevoie de un sistem de incalzire care sa indeplineasca cerinte variate.

  Citește în continuare →

  Cum se calculeaza preturile pentru incalzirea in pardoseala?

  Cand spunem incalzire in pardoseala cei mai multi utilizatori se gandesc doar la preturile mari ce sunt vehiculate pe piata. In esenta trebuie de mentionat ca o asemenea lucrare trebuie efectuata doar de specialisti, fiind complexa si care implica o serie de elemente de luat in calcul. Prin urmare dificultatea montarii este un factor esential care dicteaza aceste preturile care par la prima vedere piperate. In esenta, pe termen lung, acestea sunt atenuate de eficienta si randamentul acestui sistem.

  Citește în continuare →

  Incalzirea in pardoseala, pentru confortul termic deplin al spatiilor diverse

  O solutie ingenioasa de a beneficia de un confort termic sporit, incalzirea in pardoseala este o alternativa practica la metodele traditionale binecunoscute. Este ideala pentru spatiile locuibile, pentru locuinte, intrucat in cazul lor caldura se propaga de jos in sus, pe o suprafata extinsa. Dupa caz, un astfel de sistem foloseste electricitate sau agenti termici, indiferent de asta insa caldura fiind transmisa prin intermediul unor tevi, respectiv a unor cabluri prin sapa de beton din pardoseala.

  Citește în continuare →

  De ce este sunt avantajoase sistemele de incalzire pe peleti?

  In ultimul timp, cei mai multi furnizori de sisteme de incalzire care functioneaza pe combustibil solid se orienteaza spre utilizarea peletilor. Probabil te intrebi de ce sunt atat de des intalnite termosemineele, sobele si centralele pe peleti. Avantajele utilizarii peletilor sunt numeroase. Printre acestea se numara eficienta ce vizeaza consumul.

  Cu siguranta, atuul reducerii costurilor de consum nu este singurul. Sistemele de incalzire din magazinul Bricolaj Market le regasesti sub certificatul calitatii unor brand-uri renumite precum Biodom, Ferroli, AlfaPlam sau Kepo.

  Citește în continuare →

  Boilerele termoelectrice, pentru a beneficia de apa calda menajera constant in locuinta

  Metodele disponibile astazi pe piata in ceea ce priveste asigurarea apei calde menajere sunt variate. In randul acestora intra modele cu diverse moduri de functionare, asa cum regasiti si in magazinul nostru online. Dintre acestea, vom discuta mai pe larg despre boilerul termoelectric, o varianta convenabila si eficienta pe care o recomandam clientilor nostri. 

   

   
  Citește în continuare →
  Pagina 1 din 3
  «1 2 3»

  Produse noi