Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON

  Plati sigure 100%

  Firma de incredere

  Firma de incredere

  Prima pagină Articole

  Articole

  Bateriile sanitare, dotari necesare ce trebuie sa aiba si o contributie estetica

  Alegerea unei baterii este acel moment in care va dati seama ca o astfel de dotare nu este pur decorativa. Calitatea acesteia se observa in timp si este de preferat ca acest moment de defectiune sa fie cat mai indepartat.

  Citește în continuare →

  Racordurile GEBO pentru imbinare rapida

  Imbinarea tevilor, fara filetare, poate fi executata mai eficient cu ajutorul racordurilor de imbinare rapida. Recomandarea noastra in acest sens este GEBO, un brand din Germania specializat in fitinguri - primul ei brevet fiind pentru cele cu inele de strangere rapida in anul 1937. Este lider la ora actuala pe piata de profil, punand la dispozitia publicului sau produse cu traditie, de calitate consacrata.

  Citește în continuare →

  Tevi din cupru versus tevi din polipropilena

  Atunci cand faceti renovare, cand va montati o centrala termica, de ce nu, veti fi intrebat daca va doriti
  tevi din cupru sau cele PPR, prescurtare de la polipropilena. In timp ce multi se indreapta spre variantele
  mai ieftine, asta nu inseamna neaparat ca este vorba de ceva calitativ. Sa nu uitam de rezistenta pe
  termen lung si de cum se comporta fiecare material in parte.

  Citește în continuare →

  Pompele de caldura - o solutie eficienta de incalzire pentru casa de vacanta

  In ultima perioada se mizeaza tot mai des pe eficienta economica si un randament termic optim. Cand
  vine vorba despre casa de vacanta unde sunt petrecute weekend-urile sau concediile, atunci este cu
  siguranta nevoie de un sistem de incalzire care sa indeplineasca cerinte variate.

  Citește în continuare →

  Cum se calculeaza preturile pentru incalzirea in pardoseala?

  Cand spunem incalzire in pardoseala cei mai multi utilizatori se gandesc doar la preturile mari ce sunt vehiculate pe piata. In esenta trebuie de mentionat ca o asemenea lucrare trebuie efectuata doar de specialisti, fiind complexa si care implica o serie de elemente de luat in calcul. Prin urmare dificultatea montarii este un factor esential care dicteaza aceste preturile care par la prima vedere piperate. In esenta, pe termen lung, acestea sunt atenuate de eficienta si randamentul acestui sistem.

  Citește în continuare →

  Incalzirea in pardoseala, pentru confortul termic deplin al spatiilor diverse

  O solutie ingenioasa de a beneficia de un confort termic sporit, incalzirea in pardoseala este o alternativa practica la metodele traditionale binecunoscute. Este ideala pentru spatiile locuibile, pentru locuinte, intrucat in cazul lor caldura se propaga de jos in sus, pe o suprafata extinsa. Dupa caz, un astfel de sistem foloseste electricitate sau agenti termici, indiferent de asta insa caldura fiind transmisa prin intermediul unor tevi, respectiv a unor cabluri prin sapa de beton din pardoseala.

  Citește în continuare →

  De ce este sunt avantajoase sistemele de incalzire pe peleti?

  In ultimul timp, cei mai multi furnizori de sisteme de incalzire care functioneaza pe combustibil solid se orienteaza spre utilizarea peletilor. Probabil te intrebi de ce sunt atat de des intalnite termosemineele, sobele si centralele pe peleti. Avantajele utilizarii peletilor sunt numeroase. Printre acestea se numara eficienta ce vizeaza consumul.

  Cu siguranta, atuul reducerii costurilor de consum nu este singurul. Sistemele de incalzire din magazinul Bricolaj Market le regasesti sub certificatul calitatii unor brand-uri renumite precum Biodom, Ferroli, AlfaPlam sau Kepo.

  Citește în continuare →

  Boilerele termoelectrice, pentru a beneficia de apa calda menajera constant in locuinta

  Metodele disponibile astazi pe piata in ceea ce priveste asigurarea apei calde menajere sunt variate. In randul acestora intra modele cu diverse moduri de functionare, asa cum regasiti si in magazinul nostru online. Dintre acestea, vom discuta mai pe larg despre boilerul termoelectric, o varianta convenabila si eficienta pe care o recomandam clientilor nostri. 

   

   
  Citește în continuare →

  Cazanele pe lemn cu gazeificare de la Bricolaj Market - de ce este un sistem de încălzire eficient?

  Încălzirea unei locuințe trebuie gândită din mai multe puncte de vedere. Un aspect important ce stă la baza confortului termic dorit este modelul de centrală sau a tipului de sistem de încălzire. În esență este important de vizat dimensiunea ce urmează să fie încălzită.

  Capacitatea dispozitivului termic este în strânsă legătură cu randamentul și eficiența economică, acestea fiind rezultate observate de-a lungul a mai multor sezoane reci. În zonele unde lemnul este combustibilul principal din cauza lipsei unei rețele de gaz sau din alte motive, sobele sunt cele vizate de majoritatea.

  Citește în continuare →

  Termoseminee versus centrale pe peleti - cum este mai indicat sa te pregatesti pentru iarna?

  Romanul isi construieste vara sanie si iarna caruta. Aceasta vorba din popor dezvaluie un adevar general valabil. Ingrijirea sistemului de incalzire face parte din activitatile de vara. Alegerea unui sistem de incalzire pentru locuinta reprezinta un pas important.

  Din acest motiv, echipa noastra Bricolaj Market va compara termosemineele pe peleti cu centralele. Aceste informatii sunt prezentate echitabil intocmai pentru a stabili ce sistem ofera un randament optim locuintei tale.

  Citește în continuare →
  Pagina 1 din 2
  «1 2»

  Produse noi

  Cele mai vândute produse