Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON
  Prima pagină Echipamente de ventilaţie şi răcireAparate de aer conditionatAparat aer conditionat DC Inverter 24000BTU NOBU KIKU

  Aparat aer conditionat DC Inverter 24000BTU NOBU KIKU

  • Cod:
   11410296
  • Greutate:
   39.000 Kg

  Comandă rapidă

  Completează cele 3 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
  Preț2,998.99Lei

  In Stoc

  Cantitate:+-

  Livrare estimata

  începe la 69.00Lei
  aparat-aer-conditionat-dc-inverter-24000btu-nobu-kiku
  aparat-aer-conditionat-dc-inverter-24000btu-nobu-kiku
  aparat-aer-conditionat-dc-inverter-24000btu-nobu-kiku
  aparat-aer-conditionat-dc-inverter-24000btu-nobu-kiku
  aparat-aer-conditionat-dc-inverter-24000btu-nobu-kiku
  aparat-aer-conditionat-dc-inverter-24000btu-nobu-kiku

  Descriere detaliată


   

  Aparatul de aer condiționat DC Inv 24000BTU NOBU KIKU absoarbe căldura din cameră, o transferă în exterior și o descarcă, astfel încât temperatura ambientului interior descrește, capacitatea de răcire putând crește sau descrește în funcție de temperatura ambientului exterior. 
   

   


   

   
  Funcția Wi-Fi Ready
   
  Puteți controla temperatura încăperii, de oriunde, folosind smartphone-ul sau tableta dumneavoastră. Descărcați gratuit aplicația Nethome Plus din Magazinul Play sau Apple AppStore și bucurați-vă de confort și economie de energie.
   
   

   

  Lamele acoperite cu strat de aur

   

   
  Învelișul de aur al noii unități interioare și exterioare NOBU KIKU asigură o protecție maximă pentru aparatul de aer condiționat, sporind performanțele sale, extinzând durata de viață și îmbunătățind calitatea aerului în cameră. Datorită compoziției anticorozive a acoperirii hidrofile pe unitatea exterioară, rezistența la elementele corozive, cum ar fi ploaia, este îmbunătățită, în timp ce stratul de aur de pe unitatea interioară împiedică reproducerea și răspândirea bacteriilor în spațiu, astfel creând o atmosferă sănătoasă și mediu confortabil.
   
   

   

  Noul agent frigorific R32

   
  Noul agent frigorific R32, cu performanță îmbunătățită crește nivelul de confort eliminând impactul asupra mediului înconjurător. Noul refrigerant ecologic R32 reduce cu până la 68 % impactul asupra încălzirii globale, nu afectează stratul de ozon și reduce costurile de întreținere.
   
   

   

  Filtru sterilizator HEPA

   
  Filtrul HEPA elimină până și cele mai mici particule de praf din aer. Elimină germenii și bacteriile, reducând șansa apariției alergiilor sau a altor probleme de sănătate, oferind o calitate și o puritate superioara a aerului.
   
   

   

  Filtru cu tripla acțiune

   
  Filtrul cu tripla acțiune conține vitamina C, ioni de argint și un catalizator rece. Aceste 3 beneficii vor îmbunătății calitatea aerului și vă vor proteja pielea.
   
   

   

  Avantajele aparatului de aer condiționat 24 000 BTU, NOBU, KIKU

   
  Mod Turbo
   
  Acest mod de funcționare crește intensitatea funcționării, pentru crește sau a scădea rapid temperatura în încăpere.
   
   

  Auto Restart

   
  În cazul în care aparatul de aer condiționat se oprește neașteptat datorită unei pene de curent, la momentul reporniri, acesta va porni cu setările implicite.
   
  Program pentru 24 de ore
   
  Programați aparatul să pornească și să se oprească automat, pe o perioada de 24 ore.
   
   

   

  Tehnologia All DC Inverter

   
  Compresorul și ventilatoarele interioare și exterioare au fost actualizate la tehnologia All DC Inverter. Cu ajutorul acestei tehnologii, compresorul își poate schimba capacitatea în funcție de condițiile de temperatură interioară, tocmai pentru a vă putea oferi condiții optime.
   
   

   

  Modul Sleep

   
  Cu ajutorul acestei funcții, aparatul de aer condiționat va modifica temperatura în timp ce dormiți, astfel oferindu-vă condiții excelente în camera cu economie mare de energie.
   
   

   

  Detector pentru scurgerile de freon

   
  Unitatea interioară va afișa codul de eroare "EC" și se va opri automat atunci când este detectată o scurgere de freon sau când unitatea se supraîncălzește.
   
  Răcire la temperaturi scăzute
   
  Design-ul special al unității exterioare menține eficienta funcției de răcire chiar și la temperaturi exterioare de – 15 ° C.
   
   

   

  Autodiagnoza erorilor

   
  În cazul funcționării neconforme a aparatului, unitatea se va opri pentru a proteja sistemul. În același timp, codul erorii va fi afișat pentru ca problema să fie rezolvată cât mai rapid.
   
  Doua căi de drenaj
   
  Pentru o instalare cât mai ușoară, unitatea interioară are disponibile 2 căi de drenaj.
   
  Folosirea în caz de urgență
   
  În cazul apariției unei erori/probleme la senzorul de temperatură, aparatul va afișa un cod de protecție pe ecran și se va opri până când problema a fost rezolvată.
   
  Program pentru 24 de ore
   
  Programați aparatul să pornească și să se oprească automat, pe o perioadă de 24 ore.
   

   

  Date tehnice:

   

   

  Temperatura minimă de funcționare la încălzire (°C)
  -15
  Capacitate de încălzire (BTU/h)
  25000
  Capacitate de încălzire (kW)
  8.8
  Capacitate de răcire (BTU/h)
  24000
  Capacitate de răcire (kW)
  7.94
  Clasă energetică în regim răcire
  A++
  SEER
  6.1
  Consum energetic anual în regim răcire (kWh/an)
  402
  Clasă energetică în regim încălzire
  A+
  SCOP
  4
  Consum energetic anual în regim încălzire (kWh/an)
  1680
  Racord traseu lichid (inch)
  3/8"
  Racord traseu gaz (inch)
  5/8"
  Înălțime unitate internă (mm)
  327
  Lățime unitate internă (mm)
  1040
  Adâncime unitate internă (mm)
  220
  Înălțime unitate externă (mm)
  702
  Lățime unitate externă (mm)
  845
  Adâncime unitate externă (mm)
  363
  Nivel de zgomot unitate internă (dB(A))
  59
  Nivel de zgomot unitate externă (dB(A))
  67
  Masă unitate internă (kg)
  12.3
  Masă unitate externă (kg)
  51.5
  Alimentare electrică (V)
  220

  Comentarii

  Descărcări

  FișierInformații
  Cartea tehnica NOBU_Kiku_NBKU2V [PDF, 4.1 MB]

  Livrare

  Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

  • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

   

   

  • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Urgent Cargus, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru.

   Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta.

  Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta.

   

    

   

   

  Vă mulțumim.

  Regulament Concurs

  REGULAMENT CONCURS FACEBOOK

   

  Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate

   

   

   

  1.         Organizatorul şi regulamentul oficial al concursului promoţionale

  1.1. Organizatorul  concursului  “  Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate“  (denumită  în  continuare „Concurs”) este S.C. Bricolaj Market Group SRL (în continuare “Organizatorul”), având sediul legal în oraşul Bacau, strada Calea Barladului nr. 23 jud. Bacau, înregistrată la Registrul Comerţului al jud. Bacau sub nr. J4/29/2017, cod unic de înregistrare nr. RO 36905400, tel: 0371395773, 0722515566, fax: 0372252127, e-mail: office@bricolajmarket.ro .

  1.2. Concursul se va desfasura conform termenilor si conditiilor prevăzute in acest regulament (denumit in continuare „Regulamentul”), care sunt obligatorii pentru toti participantii şi constituie un contract obligatoriu din punct de vedere legal între participanţi şi Organizator.

  1.3. Regulamentul oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, in format electronic, prin accesarea paginii web www.bricolajmarket.ro

  1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor. Orice modificari / completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe pagina web www.bricolajmarket.ro .

  2.         Aria de desfăşurare şi durata Concursului

  2.1. Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv în mediul on-line Facebook (https://web.facebook.com/Bricolaj.Market/ )

  2.2. Concursul începe pe data de 20 aprilie 2021 ora 00:00 și se termină la data de – 25 aprilie 2021, ora 23:59.

  3.   Condiţii de participare la Concurs

  3.1. Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice identificabile prin nume si prenume, cu vârstă de peste 18 ani la data începerii Concursului, cu domiciliul / reşedinta in Romania, si care acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”).

  3.2. Nu au dreptul de a participa la aceast Concurs următoarele persoane:

  a)         prepusii (inclusiv insa fara a se limita la angajati) Organizatorului;

  b)         membrii familiilor prepusilor mentionati la punctul (a) de mai sus (constand din copii, parinti, sot/sotie, frate/sora);

  3.3. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii in cadrul Concursului, incalcand prevederile prezentului Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a actiona in instanta respectivele persoane, atat prin actiuni civile, cat si prin plangeri penale, in vederea recuperarii prejudiciilor cauzate.

  3.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice participare la Concurs ce se efectueaza prin incalcarea prezentului Regulament si de a refuza acordarea premiilor in cazul constatarii unor asemenea situatii.

  3.5. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea participantului in cauza din Concurs, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a decide modalitatea prin care va informa respectivul participant cu privire la aceasta decizie, respectiv printr-un mesaj transmis pe Facebook sau la adresa de e-mail, prin SMS sau prin apel telefonic.

  3.6. Participarea la aceast Concurs implica obligatia participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament.

  4.         Mecanismul concursului

  4.1 Participanții trebuie să dea „like/îmi place”, „share/distribuie” și să răspundă la întrebarea formulată în post, după cum urmeză:

  • Din ce material este corpul pompei din conurs??

  4.2 Comentariile înregistrate pe pagina Facebook al Organizatorului trebuie să fie decente, să nu încalce bunele moravuri, să aibă un limbaj care nu discriminează pe motive etnice, de sex sau de religie şi nu reprezintă o defăimare a imaginii Organizatorului. Raspunsurile pot fi exprimate si cu cifre. Orice încălcare a prevederilor acestui punct din Regulament îndreptăţeşte Organizatorul la eliminarea comentariului în cauză şi descalificarea Participantului în cauză.

  4.3 Participantul va fi eligibil la tragere la sorti numai daca formuleaza un raspuns corect la intrebare.

   

  5.         Premiul  concursului  consta in acordarea unei (1 buc) 1 buc Pompa ridicare presiune pentru panouri solare nepresurizate

  6.         Stabilirea câştigătorului şi acordarea premiului

  6.1.      La sfârşitul concursului, în data de 26 aprilie 2021, ora 16:00 se organizează la sediul Organizatorului o tragere la sorţi printre Participanţii eligibili la prezenta campanile în urma căreia se adjudecă premiul Concursului.

   6.2.     Tragerea la sorţi se realizează de Organizator prin intermediul portalului https://www.random.org/

  6.3.      Participantul care a câştigat premiul va fi contactat in aceeasi zi printr-un mesaj privat trimis pe profilul de Facebook de pe care a facut inscrierea in Concurs, apoi numele câstigătorului trebuie să fie făcut public pe pagina oficială Facebook al Organizatorului (https://web.facebook.com/Bricolaj.Market/ )

  6.4.      Premiul se trimite prin curierat pe cheltuiala Organizatorului catre castigator. Premiul trebuie să intre în posesia câştigătorului în termen maxim de 15 zile lucrătoare de la comunicarea oficială a rezultatului tragerii la sorţi pe pagina oficială Facebook al Organizatorului. Dovada înmânării premiului o constituie AWB-ul de însoțire în baza căruia firma de curier efectuează transportul premiului.

  7.         Taxe şi impozite

  Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor .

   

  8.         Limitarea răspunderii

  8.1.      Prin participarea la Concurs, toti participantii si eventualul castigator sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualului castigator.

  8.2.      Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului.

  8.3.      In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri / validari in cadrul Concursului, decizia Organizatorului este definitiva.

  8.4.      Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 30 apriliei 2021 inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

  8.5.      Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inregistrarile on-line efectuate in afara perioadei Concursului, mentionate la pct. 2.2;

  8.6.      Nici o eroare in datele furnizate de catre participanti / eventualul castigator; acuratetea datelor de contact nu cade in sarcina Organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a informarii privind castigarea premiului, a inmanarii premiului, sau la imposibilitatea identificarii castigatorului;

  8.7.      In toate chestiunile referitoare la Concurs, decizia Organizatorului este finala.

  9.         Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal

  9.1.      Prin prezentul Regulament, Organizatorul se obliga sa respecte preverile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

  9.2.      Astfel, Organizatorul garanteaza tuturor participantilor la Concurs (in calitate de persoane vizate) urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere.

  9.3.      Dreptul de acces la date: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a obtine de la Organizator confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Obtinerea confirmarii se face in baza unei cereri scrise, datate si semnate, adresate Organizatorului, trimise la adresa acestuia mentionata la pct. 1.1 din prezentul Regulament. Pentru o solicitare pe an, Organizatorul va oferi confirmarea in mod gratuit.

  9.4.      Dreptul de interventie asupra datelor: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte; dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii mentionate mai sus; notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Pentru exercitarea dreptului sau, persoana vizata va înainta Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

  9.5.      Dreptul de opozitie: orice participant (persoana vizata) are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Organizatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In ambele cazuri, in vederea exercitarii drepturilor sale, persoana vizata va inainta Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, la adresa Organizatorului mentionata la pct. 1.1 de mai sus.

  9.6.      Scopurile constituirii bazei de date sunt: inregistrarea in concurs, identificarea si inregistrarea castigatorilor, inmanarea premiilor castigatorilor, realizarea de rapoarte statistice, informarea participantilor (prin diverse mijloace de comunicare) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de Organizator.

   

  10. Incetarea / Intreruperea Concursului. Forta majora si cazul fortuit

  10.1. Concursul poate inceta inainte de termen in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit, care impiedica desfasurarea in bune conditii a Concurului.

  10.2. Forta majora inseamna orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil care pune in imposibilitate Organizatorul de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament.

  10.3. Cazul fortuit inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator si care pune in imposibilitate Organizatorul de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament.

  10.4. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de incetare a Concursului inainte de termen in situatia producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit.

  10.5. Concursul mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza deciziei unilaterale a Organizatorului.

   

  11. Litigii

  Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Concursului se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care solitionarea pe cale amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

  Vă dorim succes!

   

   Produse noi

   Cele mai vândute produse