Bine ați venit!
Prima pagină Promotii Aparat aer conditionat Ferroli Giada M 3 unitati interioare 27000 BTU

Aparat aer conditionat Ferroli Giada M 3 unitati interioare 27000 BTU

-5%
Preț 5,338.99Lei
Preț de listă: 5,599.00Lei
Reducere: 260.00Lei (4.64%)

In Stoc

Informatii livrare

începe la 69.00Lei

 • Brand:
  Ferroli

Comandă rapidă

Just 4 câmpuri to fill in
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
 • 2CP001RF-C
 • 38.500 Kg

 

Aparat de aer conditionat Ferroli Giada cu 3 unitati interioare 27000btu (3x9000btu)

 

  Giada este cel mai recent aer condiționat Ferroli, disponibil în versiunea split și multisplit, capabil să satisfacă toate cerințele dumneavoastră de climatizare.

 

  Giada, pur și simplu are totul! Datorită circuitului de răcire optimizat și a compresorului care folosește tehnologia DC inverter, aceste aparate de aer condiționat pot atinge cu ușurință temperatura setată, atât pentru încălzire, cât și pentru răcire. Astfel, sistemul produce mai puțin zgomot, asigură confort și eficiență crescute, rezultând costuri mai mici la factura de energie electrică.

 

  Folosesc, de asemenea, agent frigorific R32, prietenos cu mediul, care nu dăunează stratului de ozon și are un GWP de aproximativ o treime în comparație cu R410A, cel mai des utilizat.

 

 

  Toate aparatele de aer condiționat Giada pot fi conectate Wi-Fi și nu necesită alte accesorii pentru utilizare. Prin intermediul aplicației dedicate, acestea pot fi gestionate cu ușurință de la distanță, fiind totodată compatibile cu asistenții vocali „Amazon Alexa” și „Google Home”. În plus, condensatorul unității externe are aplicat un tratament de ultimă generație și un strat dublu de filtrare care asigură o perioadă mai lungă de timp protecție împotriva intemperiilor.

 


 

Noul aparat de aer conditionat Giada Ferroli

 

  Tehnologia DC Inverter poate fi exploatată și în modul Boost pentru a ajunge la temperatura setată în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru poate reduce eficiența aparutului pentru perioade scurte de timp, dar va fi foarte util dacă trebuie să răciți o suprafață în mod rapid.

 

  Vaporizatorul unității interne a fost proiectat cu 54 de rânduri de lamele, mai mult decât versiunile anterioare (care au 45), oferind o suprafaţă mai mare de transfer. Condensatorul unității externe are un tratament special numit Golden Fin, care garantează o mai bună protecție (comparativ cu restul tratamentelor mai răspândite, cum ar fi Blue Fin) la agenţii externi, chimici sau legați de vreme.

 

 

  În ceea ce privește calitatea aerului, aparatele de aer condiționat Giada, atât în versiunea split cât și în cea multisplit, au un nivel cvadruplu de filtrare, format din filtrele Catalizator rece, Carbon activ, Ioni de argint și Biohepa.

 

 


 

GIADA DISPONIBIL ÎN VERSIUNEA SPLIT ȘI MULTISPLIT, POTRIVIT PENTRU TOATE APLICAȚIILE

 

Aer conditionat perfect pentru 3 incaperi Ferroli

 

  Noua tehnologie de filtrare cu patru straturi purifică aerul și elimină gazele, mirosurile, formaldehidele, poluanții, bacterii, virușii și ciupercile. front back. Pe lângă îmbunătățirile tehnice, sunt incluse conectivitatea Wi-Fi și compatibilitatea cu comenzile vocale.

 

  Aparatele de aer condiționat Giada garantează coeficienți SEER și SCOP care pot atinge clasa de eficiență energetică A++ în modul de răcire și A+ în modul de încălzire (pentru intervalul tipic de temperatură medie). Toate aparatele sunt dotate cu conexiune WIFI, datorită căreia este posibilă conectarea de la distanță folosind aplicația Ferroli.

 

  Telecomanda furnizată (cu afișaj extins) poate, desigur, să gestioneze toate funcțiile dispozitivelor Giada. Mai mult, aplicația vă oferă și posibilitatea de acces la distanță împreună cu funcția Smart Diagnosis, permițând să efectuați până la 97 de teste funcționale pe aparatul de aer condiționat pentru a verifica dacă funcționează corect și pentru a detecta orice problemă.

 


 

Caracteristici tehnice unitate exterioara multisplit Giada

 

 


 

Caracteristici tehnice unitate interioara multisplit Giada

 

 


 

Dimensiuni si greutate aer conditionat Giada

 

 • Brand:
  Ferroli
FișierInformații
GIADA_ENG_89AG3033_00_low [PDF, 835.86 KB]

Formular cerere oferta

Ai un proiect personal sau esti mester si vrei sa sti cat te costa materialele?

 

Esti la un click distanta sa aflii valoarea totala...

 

Noi stim cat de important este timpul tau si ca cele mai bune solutii sunt cele personalizate, trimite-ne necesarul de materiale pentru proiectul tau sau lasa-ne un mesaj cu produsele pe care le doresti, noi ne vom ocupam cu prioritate de el.

 

Echipa noastra are experienta necesara sa calculeze:

 

 • Solutii de incalzire in pardoseala;

 • Necesarul termic pentru o locuinta fie ca este apartament sau casa;

 • Solutii de incalzire cu combustibili solizi, lemn sau peleti;

 • Solutii de incalzire cu gaz sau electric;

 • Ventilatie sau racire;

 • Incalzire si racire cu pompe de caldura;

 • Energie cu panouri solare fotovoltaice;

 • Producerea de apa calda menajera cu panouri solare;

 • Alimentare cu apa de la adancime sau suprafata.

 

Ce ne recomanda?

Proiectele noastre sunt multe si variate, de la cele mai simple sisteme de incalzire pana la proiecte rezidentiale de mici sau mari anverguri pe care le-am finalizat cu succes .

Daca si tu esti in cautarea unei solutii cat mai moderne, eficiente si cu costurile cele mai mici nu ezita sa ne testezi!! Merita !!!

 

Adună puncte CADOU

 

 

 

 

Te răsplătim pentru că ești de 10 și ești alături de noi. Adună puncte Cadou, pe care le poți valorifica în produsele dorite... 

 

Este foarte simplu...ai trei pași pe care trebuie să îi parcurgi:

 

 • Fă-ți un cont AICI  sau înregistrează-te dacă deți deja un cont pe pagina noastră;    • Scrie un comentariu legat de experiența ta pe pagina noastră sau spune-ne câte ceva despre produsul preferat și noi te răsplătim cu 60 Puncte Cadou (60 RON) 


  • Evaluează-ne produsele și te răsplătim cu 10 Puncte Cadou; 

 

 

Și nu uita la Bricolaj Market toate cumpărăturile îți pot aduce Puncte Cadou 

 

 

 

* 1 punct Cadou =  1 RON cu TVA si poate fi valorificat in limita a 50% din valoarea produsului achizitionat pe comanda pe www.bricolajmarket.ro

 

 

 

Cost Livrare

Cost Transport in Romania

 

pana la kg 19 Ron
intre 6 si 30 kg25 Ron
inte 31 si 90 kg69 Ron 
intre 91 si 150 kg149 Ron 
peste 150 kg299 Ron 

 

 

Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

 • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

 

 

 

 • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Curier, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru . 

 Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta si in cel mai scurt timp posibil

Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta si va fi operat in comanda in momentul introducerii datelor de livrare.

 

  

 

 

Vă mulțumim.

Produse noi

Cele mai vândute produse