Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON
  Prima pagină IncalzireTermostate si controlereTermostateTermostat Honeywell WiFi Lyric T6R, comanda prin internet

  Termostat Honeywell WiFi Lyric T6R, comanda prin internet


  Termostatul inteligent T6R este mobil, având un suport proiectat pentru a se potrivi perfect pe suprafețele plane. Având nevoie doar de alimentare electrica, el comunică wireless cu unitatea de control a cazanului (inclusă).


  Garantie 2 Ani


   

  Evaluare:Evaluare: 10
  • Producător:
  • Cod:
   Y6H910RW4055
  • Greutate:
   1.000 Kg

  Comandă rapidă

  Completează cele 4 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
  -19%
  Preț 709.00Lei
  Preț de listă: 879.99Lei
  Reducere: 170.99Lei (19.43%)
  • Brand:
   Honeywell

  In Stoc

  Cantitate:+-

  Livrare estimata

  Livrare gratuită
  Termostat-inteligent-Honeywell-SMART-WiFi-Lyric-T6R
  Termostat-inteligent-Honeywell-SMART-WiFi-Lyric-T6R
  Termostat-inteligent-Honeywell-SMART-WiFi-Lyric-T6R
  Termostat-inteligent-Honeywell-SMART-WiFi-Lyric-T6R
  Termostat-inteligent-Honeywell-SMART-WiFi-Lyric-T6R
  Termostat-inteligent-Honeywell-SMART-WiFi-Lyric-T6R

  Descriere detaliată


   

  Termostat inteligent Honeywell SMART WiFi Lyric T6R 

   

  Termostatul inteligent T6R este mobil, având un suport proiectat pentru a se potrivi perfect pe suprafețele plane. Având nevoie doar de alimentare electrica, el comunică wireless cu unitatea de control a cazanului (inclusă).

   


  Controlul temperaturii în funcție de locație (limitare spațială - Geofencing)

  Controlați prin smartphone sau tabletă, oriunde. Aplicația Honeywell Home se ocupă de toate problemele de acasă, folosind locația smartphone-ului pentru a determina dacă sunteți acasă sau sunteți plecat. Economisește energie când sunteți plecat și se asigură că veți găsi temperatura potrivită când reveniți acasă.

   


  Programabil, reglabil, adaptabil

  Știm că viața este imprevizibilă. De aceea puteți fie să alegeți o programare pentru șapte zile, fie să modificați lucrurile de la distanță, dacă planurile se schimbă.

   


  Conectați-vă acasă

  Termostatul inteligent T6R funcționează cu Apple HomeKit și Amazon Echo pentru a se ocupa de utilitățile locuinței și a vă menține conectat acasă, acum și în viitor.

   


   

   

  Preluați controlul cu aplicația Honeywell Home

   

  La plajă. În aer. La birou. Stați liniștit, știind că puteți controla termostatul inteligent T6 simplu și ușor, de oriunde, oricând.

   

  • Pentru a porni rapid, aplicația Honeywell Home vă va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.

   

  • Compatibilitatea aplicației cu sistemele Android și iOS vă permite să comandați termostatul inteligent T6, astfel încât aveți în permanență controlul asupra utilităților locuinței.

   

  • Conectați mai multe smartphone-uri și tablete la termostat, pentru toată familia.

   

   

   

   

   

   

  Caracteristici inteligente

  Honeywell Home știe cât durează pentru ca locuința să ajungă la temperatura potrivită, eliminând experimentele și reducând facturile de energie.  Cereți 21 de grade la ora 7 dimineața, iar T6/T6R se va ocupa să atingă această valoare, indiferent de temperatura de afară. Gestionarea inteligentă a utilităților ajută la menținerea temperaturii dorite atunci când aveți nevoie. Locuința dumneavoastră va fi, astfel, mereu confortabilă și primitoare, pe orice vreme.

   

   

   

  Faceți venirea acasă confortabilă

  Termostatul inteligent T6 se adaptează stilului dumneavoastră de viață, folosind tehnologia inovatoare de limitare spațială (Geofencing). Știe când sunteți plecat, ajutându-vă să economisiți energie. Știe, de asemenea, că sunteți aproape de casă și se asigură că veți găsi temperatura perfectă când sosiți. Vă oferă liniște și un confort maxim al locuinței.

   

   

   


   

  Functionarea termostatelor digitale Honeywell .

   

  Termostatele Honeywell functioneaza dupa principiul TPI (Timp Proportional Integral), care asigura maximum de confort si functionare economica. Softul incorporat in termostatele digitale Honeywell are un mecanism de invatare si in primele zile de functionare urmareste timpii de incalzire si racire ai locuintei, care depind de modul de dimensionare a instalatiei,izolatia imobilului, temperatura dorita etc.

   

  Termostatul monitorizeaza permanent temperatura in camera si, in functie de informatiile acumulate in timpul procesului de invatare, calculeaza durata si frecventa optima cu care centrala termica trebuie sa stea pornita.

   

  Este posibil ca in perioada de invatare a termostatului (circa 2 saptamani) centrala sa pornesca relativ frecvent si este un fenomen normal.

   

  Conform datelor furnizare de asociatia TACMA si Universitatea din Salford (Marea Britanie), termostatele cu algoritm TPI asigura economie de combustibil de minim 10% fata de termostatele conventionale on/off cu histerezis si un nivel superior de confort termic, prin reducerea semnificativa a fluctuatiilor temperaturii ambiante.

   

  Se recomanda ca in primele 2 saptamani de la pornirea termostatului acesta sa fie mentinut in aceeasi camera, fara a i se modifica pozitia si fara interventii frecvente asupra lui, pentru a permite desfasurarea etapei de invatare din cadrul algoritmului TPI.

   

  Bricolaj Market Group SRL

   

  Specificații

  • Brand:
   Honeywell

  Comentarii

  de către Radu, 08 Aprilie 2020

  5 stele pentru produs!

  de către Mirel, 14 Ianuarie 2019

  Un termostat foarte inteligent si eficient. Detin acest termostat de 3 luni si desi este destul de mica perioada de referinta, in graficele de consum se observa o scadere cu 25% sub media ultimilor 4 ani, plus ca funtia Geofencing ajuta foarte mult sa nu mai ramana centrala pornita cand plecam de acasa.

  Video

  Livrare

  Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

  • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

   

   

  • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Urgent Cargus, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru.

   Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta.

  Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta.

   

    

   

   

  Vă mulțumim.

   Produse noi