Bine ați venit!
Prima pagină Promotii Termostat Honeywell WiFi Lyric T6R, comanda prin internet

Termostat Honeywell WiFi Lyric T6R, comanda prin internet

-21%
Preț 695.00Lei
Preț de listă: 879.99Lei
Reducere: 185.00Lei (21.02%)

In Stoc

Informatii livrare

începe la 15.00Lei

 • Brand:
  Honeywell

Comandă rapidă

Just 4 câmpuri to fill in
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
 • Y6H910RW4055
 • 1.000 Kg
( 4 ) Evaluează

 

Termostat inteligent Honeywell SMART WiFi Lyric T6R 

 

Termostatul inteligent T6R este mobil, având un suport proiectat pentru a se potrivi perfect pe suprafețele plane. Având nevoie doar de alimentare electrica, el comunică wireless cu unitatea de control a cazanului (inclusă).

 


Controlul temperaturii în funcție de locație (limitare spațială - Geofencing)

Controlați prin smartphone sau tabletă, oriunde. Aplicația Honeywell Home se ocupă de toate problemele de acasă, folosind locația smartphone-ului pentru a determina dacă sunteți acasă sau sunteți plecat. Economisește energie când sunteți plecat și se asigură că veți găsi temperatura potrivită când reveniți acasă.

 


Programabil, reglabil, adaptabil

Știm că viața este imprevizibilă. De aceea puteți fie să alegeți o programare pentru șapte zile, fie să modificați lucrurile de la distanță, dacă planurile se schimbă.

 


Conectați-vă acasă

Termostatul inteligent T6R funcționează cu Apple HomeKit și Amazon Echo pentru a se ocupa de utilitățile locuinței și a vă menține conectat acasă, acum și în viitor.

 


 

 

Preluați controlul cu aplicația Honeywell Home

 

La plajă. În aer. La birou. Stați liniștit, știind că puteți controla termostatul inteligent T6 simplu și ușor, de oriunde, oricând.

 

 • Pentru a porni rapid, aplicația Honeywell Home vă va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.

 

 • Compatibilitatea aplicației cu sistemele Android și iOS vă permite să comandați termostatul inteligent T6, astfel încât aveți în permanență controlul asupra utilităților locuinței.

 

 • Conectați mai multe smartphone-uri și tablete la termostat, pentru toată familia.

 

 

 

 

 

 

Caracteristici inteligente

Honeywell Home știe cât durează pentru ca locuința să ajungă la temperatura potrivită, eliminând experimentele și reducând facturile de energie.  Cereți 21 de grade la ora 7 dimineața, iar T6/T6R se va ocupa să atingă această valoare, indiferent de temperatura de afară. Gestionarea inteligentă a utilităților ajută la menținerea temperaturii dorite atunci când aveți nevoie. Locuința dumneavoastră va fi, astfel, mereu confortabilă și primitoare, pe orice vreme.

 

 

 

Faceți venirea acasă confortabilă

Termostatul inteligent T6 se adaptează stilului dumneavoastră de viață, folosind tehnologia inovatoare de limitare spațială (Geofencing). Știe când sunteți plecat, ajutându-vă să economisiți energie. Știe, de asemenea, că sunteți aproape de casă și se asigură că veți găsi temperatura perfectă când sosiți. Vă oferă liniște și un confort maxim al locuinței.

 

 

 


 

Functionarea termostatelor digitale Honeywell .

 

Termostatele Honeywell functioneaza dupa principiul TPI (Timp Proportional Integral), care asigura maximum de confort si functionare economica. Softul incorporat in termostatele digitale Honeywell are un mecanism de invatare si in primele zile de functionare urmareste timpii de incalzire si racire ai locuintei, care depind de modul de dimensionare a instalatiei,izolatia imobilului, temperatura dorita etc.

 

Termostatul monitorizeaza permanent temperatura in camera si, in functie de informatiile acumulate in timpul procesului de invatare, calculeaza durata si frecventa optima cu care centrala termica trebuie sa stea pornita.

 

Este posibil ca in perioada de invatare a termostatului (circa 2 saptamani) centrala sa pornesca relativ frecvent si este un fenomen normal.

 

Conform datelor furnizare de asociatia TACMA si Universitatea din Salford (Marea Britanie), termostatele cu algoritm TPI asigura economie de combustibil de minim 10% fata de termostatele conventionale on/off cu histerezis si un nivel superior de confort termic, prin reducerea semnificativa a fluctuatiilor temperaturii ambiante.

 

Se recomanda ca in primele 2 saptamani de la pornirea termostatului acesta sa fie mentinut in aceeasi camera, fara a i se modifica pozitia si fara interventii frecvente asupra lui, pentru a permite desfasurarea etapei de invatare din cadrul algoritmului TPI.

 

Bricolaj Market Group SRL

 

 • Brand:
  Honeywell

de către Vizitator, 22 Februarie 2023

e foarte ok si se vede si in factura, m-am obisnuita sa porneasca centrala de mai multe ori. singurul dezavantaj e ca are fir termostatul

de către Constantin Razvan Teodorescu, 21 Septembrie 2022

Cel mai mic pret din piata. Produsul este probabil cel mai bun la ora actuala (dintre termostatele ce pot fi controlate si de pe telefon. Un alt plus este conectivitatea cu Alexa sau Google.

de către Radu, 08 Aprilie 2020

5 stele pentru produs!

de către Mirel, 14 Ianuarie 2019

Un termostat foarte inteligent si eficient. Detin acest termostat de 3 luni si desi este destul de mica perioada de referinta, in graficele de consum se observa o scadere cu 25% sub media ultimilor 4 ani, plus ca funtia Geofencing ajuta foarte mult sa nu mai ramana centrala pornita cand plecam de acasa.

Formular cerere oferta

Ai un proiect personal sau esti mester si vrei sa sti cat te costa materialele?

 

Esti la un click distanta sa aflii valoarea totala...

 

Noi stim cat de important este timpul tau si ca cele mai bune solutii sunt cele personalizate, trimite-ne necesarul de materiale pentru proiectul tau sau lasa-ne un mesaj cu produsele pe care le doresti, noi ne vom ocupam cu prioritate de el.

 

Echipa noastra are experienta necesara sa calculeze:

 

 • Solutii de incalzire in pardoseala;

 • Necesarul termic pentru o locuinta fie ca este apartament sau casa;

 • Solutii de incalzire cu combustibili solizi, lemn sau peleti;

 • Solutii de incalzire cu gaz sau electric;

 • Ventilatie sau racire;

 • Incalzire si racire cu pompe de caldura;

 • Energie cu panouri solare fotovoltaice;

 • Producerea de apa calda menajera cu panouri solare;

 • Alimentare cu apa de la adancime sau suprafata.

 

Ce ne recomanda?

Proiectele noastre sunt multe si variate, de la cele mai simple sisteme de incalzire pana la proiecte rezidentiale de mici sau mari anverguri pe care le-am finalizat cu succes .

Daca si tu esti in cautarea unei solutii cat mai moderne, eficiente si cu costurile cele mai mici nu ezita sa ne testezi!! Merita !!!

 

Adună puncte CADOU

 

 

 

 

Te răsplătim pentru că ești de 10 și ești alături de noi. Adună puncte Cadou, pe care le poți valorifica în produsele dorite... 

 

Este foarte simplu...ai trei pași pe care trebuie să îi parcurgi:

 

 • Fă-ți un cont AICI  sau înregistrează-te dacă deți deja un cont pe pagina noastră;    • Scrie un comentariu legat de experiența ta pe pagina noastră sau spune-ne câte ceva despre produsul preferat și noi te răsplătim cu 60 Puncte Cadou (60 RON) 


  • Evaluează-ne produsele și te răsplătim cu 10 Puncte Cadou; 

 

 

Și nu uita la Bricolaj Market toate cumpărăturile îți pot aduce Puncte Cadou 

 

 

 

* 1 punct Cadou =  1 RON cu TVA si poate fi valorificat in limita a 50% din valoarea produsului achizitionat pe comanda pe www.bricolajmarket.ro

 

 

 

Cost Livrare

Cost Transport in Romania

 

pana la kg 19 Ron
intre 6 si 30 kg25 Ron
inte 31 si 90 kg69 Ron 
intre 91 si 150 kg149 Ron 
peste 150 kg299 Ron 

 

 

Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

 • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

 

 

 

 • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Curier, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru . 

 Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta si in cel mai scurt timp posibil

Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta si va fi operat in comanda in momentul introducerii datelor de livrare.

 

  

 

 

Vă mulțumim.

Produse noi