Bine ati venit in magazinul nostru
RON
 • USD
 • EUR
 • RON
  Prima pagină IncalzireTermostate si controlereTermostateTermostat camera Round WIFI HONEYWELL Y87RFC2074

  Termostat camera Round WIFI HONEYWELL Y87RFC2074


  Acest termostat poate fi folosit pentru a controla individual: centrala termica, sistemul de incalzire in pardoseala, o pompă de căldură, un actuator termic, o vană locală sau un încălzitor electric cu un releu de comandă (<5A).


  Garantie 2 ani


   

  • Producător:
  • Cod:
   Y87RFC
  • Greutate:
   1.000 Kg

  Comandă rapidă

  Completează cele 3 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
  Preț670.02Lei
  • Brand:
   Honeywell

  In Stoc

  Cantitate:+-

  Livrare estimata

  începe la 21.00Lei
  Termostat-camera-Round-WiFi-Honeywell-Y87RFC2074
  Termostat-camera-Round-Wireless-Honeywell-Y87RFC2074
  Termostat-Round-WiFi-Honeywell-Y87RFC2074

  Descriere detaliată


   

  Acest termostat poate fi folosit pentru a controla individual: centrala termica, sistemul de incalzire in pardoseala, o pompă de căldură, un actuator termic, o vană locală sau un încălzitor electric cu un releu de comandă (<5A).

   

  Acest model de termostat functioneaza cu toate modelele de centrale pe gaz fara condensare (conventionale) dar si cu noile modele de centrale in condensare , numai fara protocolul de comunicare OPENTHERM. 

   

  Honeywell ROUND este termostatul care a facut istorie. În anul 1953, termostatul "circular" T-86, inlocuiește modele late, dreptunghiulare.

   

  Acest termostat produs pentru multe aplicatii si diverse variante, ușor de recunoscut, este produs și astazi și poate fi regăsit pe pereții multor locuințe din întreaga lume, mai mult decât oricare alt termostat.

   

  Noul model Y87RFC  WiFi a fost creat in anul 2015 si regleaza temperatura in sute de mii de locuinte din USA si Marea Britanie.

   

  • Design ultramodern

  • Ecran iluminat

  Controlerul trebuie fixat într-un punct în care există circulație de aer la temperatura medie pe un perete interior la circa 1,5 metri deasupra solului.

   


   

  Functionarea termostatelor digitale Honeywell .

   

  Termostatele Honeywell functioneaza dupa principiul TPI (Timp Proportional Integral), care asigura maximum de confort si functionare economica. Softul incorporat in termostatele digitale Honeywell are un mecanism de invatare si in primele zile de functionare urmareste timpii de incalzire si racire ai locuintei, care depind de modul de dimensionare a instalatiei,izolatia imobilului, temperatura dorita etc.

   

  Termostatul monitorizeaza permanent temperatura in camera si, in functie de informatiile acumulate in timpul procesului de invatare, calculeaza durata si frecventa optima cu care centrala termica trebuie sa stea pornita.

   

  Este posibil ca in perioada de invatare a termostatului (circa 2 saptamani) centrala sa pornesca relativ frecvent si este un fenomen normal.

   

  Conform datelor furnizare de asociatia TACMA si Universitatea din Salford (Marea Britanie), termostatele cu algoritm TPI asigura economie de combustibil de minim 10% fata de termostatele conventionale on/off cu histerezis si un nivel superior de confort termic, prin reducerea semnificativa a fluctuatiilor temperaturii ambiante.

   

  Se recomanda ca in primele 2 saptamani de la pornirea termostatului acesta sa fie mentinut in aceeasi camera, fara a i se modifica pozitia si fara interventii frecvente asupra lui, pentru a permite desfasurarea etapei de invatare din cadrul algoritmului TPI.

   

   

  Specificații

  • Brand:
   Honeywell

  Comentarii

  Livrare

  Bricolaj Market oferă transport produselor comercializate prin metodele afisate dupa momentul procesarii comenzii:

  • Introduceti datele adresei selectand tara, judetul si localitatea de livrare

   

   

  • Selectati metoda de livrare. Puteti opta pentru transportul prin Urgent Cargus, transport prin flota Bricolaj Market sau sa ridicati Dvs. din depozitul nostru.

   Transportul prin flota Bricolaj Market se face in functie de organizarea rutelor de transport si vom confirma telefonic sau printr-un e-mail data livrarii astfel incat produsele de volum sa ajunga la Dvs in siguranta.

  Bricolaj Market ofera TRANSPORT GRATUIT , promotional, pentru anumite produse si intr-o perioada determinata de timp. Aceasta va fi semnaizata in dreptul imagini de produsl printr-o caseta distincta.

   

    

   

   

  Vă mulțumim.

   Produse noi