Bine ați venit!

Categorii

Găseşte produse după

Preț

68Lei - 649Lei

Culoare

Inaltime

Plati sigure 100%

Firma de incredere

Prima paginăProducători

Homplex

Filtre
Homplex

Homplex

Homplex este un producator de solutii moderne si inovative destinate sporirii confortului si sigurantei caselor si cladirilor pentru clientii rezidentiali si industriali.

Misiunea noastra este aceea de a oferi tuturor clienților nostri acces facil la o gama vasta de soluții eficiente de calitate, abordari pragmatice, dinamism, onestitate si creativitate, impreuna cu disponibilitatea de a comunica permanent cu acestia.

Prioritatea noastra o reprezinta propunerea constanta de solutii inovatoare, realizate la cele mai inalte standarde calitative in Romania.

Astfel, am facut demersuri importante pe acest segment, fiind pionieri in:
 

 1. Producerea primelor solutii radio fara fir compuse din detectoare de gaz metan radio si centralizatoare radio inteligente

 2. Producerea primului termostat cu afisaj in limba romana;


Abordam fiecare partener cu seriozitate si responsabilitate, iar odata cu inovatia, punem accent pe siguranta solutiilor oferite indiferent de spatiul destinat modernizarii: case, blocuri rezidentiale, cladiri de birouri sau spatii comerciale si industriale.


In plus, ne oferim disponibilitatea de comunicare deschisa si eficienta, pentru indrumare sau suport in utilizarea produselor achizitionate de la noi.


In acest fel, suntem convinsi de faptul ca increderea acordata de clientii nostri ne recomanda pentru dezvoltarea unui parteneriat de lunga durata, cu rezultate exceptionale de ambele parti.

4

produse

Produse noi

Cele mai vândute produse